2777
2789
عنوان

میخوام خونه فامیل خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 82 پست

من اگه یه اسکول بخواد تو خونه ام همچین غلطی کنه یه جور میزنمش که امیدی به بازگشتش نباشه اصلا

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خب شما سر ۲۵ صدم میخواستی خودکشی کنیمن چی بگم که خرداد هیچکدوم از امتحانام رو ندادم !من چی بگم که زن ...

چرا زندگیت تباه؟؟؟

خودت میگی امتحانام نرفتم پس خودت مقصری 

قوی باش هر چی ضعیف تر باشی همه چی بیشتر دست به دست هم میده از پا درت بیاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثرا میگن دختره بی عقل بود یا بهت تهمت ناموسی میزنن . کسی دلش نمیسوزه.اگر این اشتباهو بکنی، طبق شنی ...

نه تناسخ نداریم روحش سرگردونه بین یه دنیایی که دقیقا حالت آدم های زنده رو داره و عذاب میشه تا زمان مرگ طبیعیش بعد هم باز دوباره عذاب اصلی شروع میشه 

اتفاقا دوست دارم فامیلمون رو بدبخت کنم

علاوه بر گناه خودکشی با یه بار گناه دیگه هم میخوای بری اون دنیا؟اونجا دیگه خواهرت نیست که بخاطرش خودکشی کنی  راحت بشی عذاب اونجا تا ابد باهاته 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکم به دلیل خودکشیت فکر کن؟؟؟ یعنی اینقد ضعیفی، یعنی اومدی این دنیا که بخاطر دوست پسر خواهرت خودکشی ...

من زندگیم اساسی مشکل داره 

اوضاع درسیم داغونه 

اوضاع جسمیم داغونه

هرروز با خواهرم دعوا دارم 

هرمشکل کوچیکی که برام اتفاق میفته اولین چیزی که به ذهنم میرسه خودکشیه 

علاوه بر گناه خودکشی با یه بار گناه دیگه هم میخوای بری اون دنیا؟اونجا دیگه خواهرت نیست که بخاطرش خود ...

اگر عذابی درکار نباشه چی؟ 

بعد هم این همه میگن خدا مهربونه

من که انقدر توی این زندگی زجر کشیدم چطوری دلش میاد اون دنیا هم منو عذاب بده 

وااا من فکر کردم بتو پیام میده خواهرت از حسادت تو رو دعوا می‌کنه خوب به اون پیام میده بتو چه مربوطه ...

دیوونه هست ولی حاضر نمیشه یه قرص اعصاب ساده بخوره از نظر خودش سالم سالمه 

بله !

نذار بزنت هروقت زدت بزنش .یکم قوی باش پرررو باش خواهرت اصلا حق نداره به تو انگشت بزنه .محلش نذار باش حرف نزن که دعوا نشین .اخه اینم مشکله که تو داری ؟ اسم اینو گذاشتی درد میخای بخاطرش خودکشی کنی؟؟؟؟؟ 

چرا خونه فامیل اولا نکن دوما نکن سوما بجای خودکشی جلو خواهرت وایستا .سینه سپر کن برا خودت .

چرا خونه فامیل نکن 

فامیل فقط بلده فضولی کنه نصیحت کنه

به هیچ دردی نمیخوره