2777
2789
عنوان

آقایون میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 38 پست
@mim_min 😐🤣

دختر نمیگی من دلم میخواد 😔😂😂

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی ازینا میخوام😐😂حج منم بوسای کیوت میخوام🤣🤣

آره من خودمم ذوق میکنم بهم جوجه یا کوچولو آخه 40 سانت اختلاف قدی داریم  دستمو گرفت گفت نمیزارم بری تا بوس نکنی بعد یه چیزی تو ماشینش جا گذاشتم گفت چون جا گذاشتی باید دوباره بوس کنی

آره من خودمم ذوق میکنم بهم جوجه یا کوچولو آخه 40 سانت اختلاف قدی داریم دستمو گرفت گفت نمیزارم بری ت ...

حج من رل میخواممم😂💔

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
ببین اون واسش اینکه من نماز میخونم یه روسریمو نمیزارم از سرم بیوفته عجیبه

وقتی میگی عجیبه مشخصه تودوتادنیای متفاوتین ازهم شمانمازخون روزه ومسجدوغیره ایشون بیگانه با اینها پس بدنمیدونه مطمن باش چون طرزفکرش اینجوری نیست که ملاک بدبودن روبخواد روی یک بوس بزاره شماهرچی بازترباشی ایشون بیشترخوشش میاد چون باهاش همراهی

کاربر مردهستم 
وقتی میگی عجیبه مشخصه تودوتادنیای متفاوتین ازهم شمانمازخون روزه ومسجدوغیره ایشون بیگانه با اینها پس ...

نه من روزه مسجد نمیرم تیپمم امروزی از بقیه لحاظ شبیه همیم فقط مشکلم اینه من عذاب وجدان مگیریم بهم دست میزنه

حیح بیا خودم بوست کنم 😔🤣🩴خیلی گاوی خیلی 🤣🤣🤣

باشششش😔😂

تا اینو گفتم ی مرد درخواست دوستی داد😑😑

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔