2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشیدا در مورد همه صدق نمیکنه ولی،

اما دوستم تو این اکیپهاست ،هیچی براش مهم نیس،درصورتیکه قبلش خیلی مثبت بود،۳۶۰درجه تغییر کرد

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

اون خانم دچار خود سانسوری شده تا کی میتونه اینجوری باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شاید اون بی ظرفیت بوده، نمی سه همه رو به یک چشم دید ولی زنم باشه نمی ذارم بره

این کخ تو این گروه ها هست مشکلی نداره کلی اینکه انقدر مخفی کاری می کنه باعث می شه آدم شک کنه که نکنه یه رفتارهایی هست که می خوان کسی ازش خبردار نشه ، وگرنه کسی که پاک و خوب باشه همچین کارهایی انجام نمی ده.

اگه برای ازدواج بهش فکر می کنی ، تجدید نظر کن با کسی ازدواج کن که اون سر دنیا هم بره به تعهد و پاکی و وفاداری اش اطمینان داشته باشی و هر روز نخواد چیزی ازت مخفی کنه  و بزار اونم بره با شخص همفکر و مشابه خودش ازدواج کنه. 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ببخشیدا در مورد همه صدق نمیکنه ولی،اما دوستم تو این اکیپهاست ،هیچی براش مهم نیس،درصورتیکه قبلش خیلی ...

شایدم دختر مورد نظر من تغییر نکرده اکیپشون آدم های خوبی هستند

قضیه خیلی مشکوکه ،قضیع پیج و آیدی عوض کردن و فالور حذف کردن و اینا 

حتما ی چیزی بوده نمبخواد شما بفهمی 

من حسی خوبی نگرفتم اکه مشکلی نبود چرا اینکارو کرد ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
شایدم دختر مورد نظر من تغییر نکرده اکیپشون آدم های خوبی هستند

پس اگه مطمئن هستید چرا مرددین؟،بستگی ب اطرافیانشون داره ،اگه اوکین ک عالیع

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
شاید اون بی ظرفیت بوده، نمی سه همه رو به یک چشم دید ولی زنم باشه نمی ذارم بره

از الان بفکر تغییر دادن اون خانومی.

این بدترین شیوه برا ازدواجه.هر دوتون بشدت آسیب میبینین.با کسی ازدواج کنید که مثل خودتونه،که بعدها نه شما زجر بکشی،نه طرف مقابل.

خیلی از خانومها شاید بعد ازدواج به هزار و یک دلیل باب میل همسر زندگی کنن،ولی هرگز قلبا راضی نیستن و همیشه یه حسرت درونشون میمونه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

این کخ تو این گروه ها هست مشکلی نداره کلی اینکه انقدر مخفی کاری می کنه باعث می شه آدم شک کنه که نکنه ...

شاید فالوراشو پاک کرده و عکساشو منظوری غیر از مخفی کاری داشته، همانطور فامیلشون، از قضاوت ترسیدن

شایدم منم خیلی خوش بینم ولی قیافه دختره به مخفی کاری و دوز و دقل نمی خوره و خیلی قیافه ساده و نجیبی داره

ازدواج نکن باهاش بیخیالش شو به یک دلیل عقایدتون فرق داره نه اون دختر بدهست و نه شما بدهستید برو با دختری ازدواج کن که مدنظر خودت وخانواده ات باشه و برای کمپ رفتن اون خانم هزارتا فکر نکنی بله ازدواج خیلی مهم هست و باید دقت کرد