2777
2789
مخانوم محترم من همه نوع فردی نیستم خودمم دست بالا نگرفتم آدم باید در ازدواج دقت کنه، من مگه گفتم تفر ...

من کاری با معیارات ندارم .هر کس معیارها خودشو داره که برا خودش محترمن .اصل مطلب اینه که توباید بری یه دختر مثل خودت بگیری .

اصلا شما دو نفر هیچ جوره به هم نمیخورید‌ .چرا دست بالا گرفتی چون فکر می‌کنی اون پیجشو تنظیم کرده واسه مخ زدن تو .در حالی که شاید از تفکراتت خبر داره دوست نداره آدمی مثل تو داخل پیجش باشه .منم عکس روپروفایل تلگرامم می‌ذارم که رویه سریا اون عکسا رو بستم .دلیلشم این نیست که می‌خوام مخشونو بزنم بیان خواستگاریم .چون می‌دونم آدمای بی جنبه و بی فرهنگی هستن دلم نمی‌خواد وارد حریم خصوصیم بشن .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توقع داری هم جور چشم بسته زن بگیرم خودمو بدبخت کنم

نه توقع دارم اصلا ول کن اون دختر بیچاره بشی و دست از سرش برداری .من مطمئنم اون اصلا تو رو قبول نمیکنه .توقع دارم آنقدر اعتماد به نفس کاذب نداشته باشی 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
من این گروه ها نرفتم. ولی آدم میتونه بفهمه دیگه. ببین پوششش چجوریه تو عکسا. راحته با پسرا یانه. ...

پوشش پوشیده هست و تیپ اسپرت، ولی تو فیلم مثلا یک جا روسری نداشت ولی رفته بود لب آب موهاشو پوشانده بود

من نگفتم گروه کوهنوردی و اینا بده خودمم توشانم، قضیه ازدواج فرق می کنه باید دقت کرد شما فکر می کنید ...

بحث کردن با شما فایده ای نداره .چون تصمیم گرفتید نفهمید من چی میگم .لطفا دیگه منو ریپلای نکنید. من هم دیگه هیچ کامنتی تو تاپیکتون نمی‌ذارم 

مطمئن باش اون خودش تو رو قبول نمیکنه .اون می‌ره یکی مثل خودش شاد و پایه انتخاب می‌کنه .نه یه پیرمرد ...

خانم محترم من آدم شادیم و چند ساعت در روز موزیک گوش می دم و همش تو طبیعتم، نمی دونم شما چرا حرف منو نمی فهمین و از دور قضاوت می کنین، قضیه ازدواج می فهمیم یا نه من گفتم شاد نباشه دارم تحقیق می کنم

مگه آدم دیووانست بره چشم بسته دست بذاره رو یک نفر

بعد از ازدواج اصلا خودم باهاش می رم

خانم محترم من آدم شادیم و چند ساعت در روز موزیک گوش می دم و همش تو طبیعتم، نمی دونم شما چرا حرف منو ...

دیگه منو ریپلای نکنید هر چی لازم بود بگم گفتم .

ولی چرا فکر کردی داره سعی میکنه با چنگ و دندون نذاره از دستش بری واقعا!!!از کجا دانست شما در بندش هس ...

تو دانشگاه بینمون علاقه شکل گرفت ولی دانشگاه تمام شد و کارای پیش آمد همو ندیدیم

مهم بودی ریکویستتو قبول میکرد و فالوت میکرد

من صد برابر بهتر از اون می دن بهم ولی چیزی هست خوشم از اون آمده

قبول نکرده شاید پیجش خصوصی بوده، شاید می خواد سنگین باشه، شاید فالوراش منو نبینن، شاید ویزیو نبینم

مطمئن باش اون خودش تو رو قبول نمیکنه .اون می‌ره یکی مثل خودش شاد و پایه انتخاب می‌کنه .نه یه پیرمرد ...

همونو بگو انگار دختره اسکله بیاد با این ازدواج کنه 

گروه های طبیعت نوردی اتفاقا از همه هم سالم ترن 

هیچکس اهل دود هم نیست درکنار هم همه شاد و خوشحالن 

اینا توهم دارند شکاکن😵‍💫

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ببین بستگی به خود دختره دارهمیگیری چی میگم اگرنه شبای کمپ....

همون دیگه شاید ترسیده از قضاوت پیجشو باز نکرده، تا جایی دیدم تو کمپ آروم نشسته بود یک گوشه و تفریح سالم می کرد

از وقتی خودمو شناختم ۱۸ سالگی کوهنورد و سفر برو و بعدش دوچرخه سوار و ... شدم و کلی کوه و جنگل و سفرای مختلف رفتم ، یعنی ۱۶ ساله

خوب بودن یا بد بودن آدما هیچ ربطی به این سبک زندگی نداره 

ورزش و طبیعت گردیه دیگه😑

آدم یه چیرایی تو نی نی سایت میبینه😐

مشروب خوردن هم هیچ ربطی به خوبی یا بدی آدم نداره😑

تا دلت بخواد ازدواج تو این گروه ها دیدم همه ازدواجای موفق و خوب دیدم ، دوستای صمیمیم از گروه کوه ازدواج کردن

خودم 

هم از گروه دوچرخه سواری با همسرم آشنا شدم و به نظرم بهترین نوع ازدواج

بهترین کاری که تو زندگیم انجام دادم همین بود و  این که تا تونستم سفر کردم و همه قله های بلند رو صعود کردم و طبیعت دبدم

همونو بگو انگار دختره اسکله بیاد با این ازدواج کنه گروه های طبیعت نوردی اتفاقا از همه هم سالم ترن هی ...

دقیقا هر‌چی هم بهش بگی فایده نداره .باز حرف خودشو میزنه.