2777
2789
برای من واقعا عوارض بدی داشتسیستم ایمنی بدنم خیلییی قوی بود اصلا بهم ریختم،

اگر همون واکسن ها نبودن الان تو اون شرایط بودیم ولی خوب هرچی میشه میگیم واکسن کرونا بوده که اینجوری شده 

دوستم متخصص مغز و اعصاب هست میگه طرف میره مشروب و انرژی زا باهم میخوره سکته میکنه جوون جوون دور از جون شما فوت میشه بعد میگن مال واکسن کرونا بوده که زده

هرچی آرزوی خوب مال تو 

چندین کلیپ ازدانشمندای خارجی دیدم مثلا یکیش میگفتن اوتیسم خیلی زیادشده ازعوارص واکسن .چون بچه جاریم سالم بود ووقتی واکسن ۶ماهگیشوزدن رفته رفته بدنش ضعیف شددیگ نمیتونس سرشوبالابگیره وبلاخره مردمنم واس همین میترسم باچیزایی ک دیدموشنیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندین کلیپ ازدانشمندای خارجی دیدم مثلا یکیش میگفتن اوتیسم خیلی زیادشده ازعوارص واکسن .چون بچه جاریم ...

امان از جهل و نادانی و ضد علمی

اصلا بهتر نزن 

نسلتون منقرض بشه بهتره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
والا ما واکسن کرونا رو چهار دوز زدیم چیزمون نشده ولی صد واکسن ها همه دچار عوارض عیر قابل برگشت شدن ج ...

ما هم همه ی دور و بریام زدن

همه ها همه

سه دوز

چهار دوز

الحمدالله کسی چیزیش نشد

هرکه هرطوری بود الانم همونه

متخصصه میگفت گفتن رنگ مو باعث سفیدی میشه

این درست نیست

زمانی سر رو شروع میکنیم به رنگ کردن که تارهای سفید پیدا شده

هی رنگ

هی رنگ

هی رنگ

بعدچند سال متوجه میشیم سفیدی ها زیاد شده

میگیم از رنگه

ولی واقعیت اینه روند سفید شدن شروع شده بوده 

رنگ کردی متوحهش نبودی 

به نظرم هرکه هر ناراحتی توی سرنوشتش بود بگیره

ربط داد به واکسن کرونا

خداروشکر میکنم که کامنتهای این تاپیک رو میبینم قبلا هرکی تاپیک میزد اینقد از عوارض عجیب و غریب واکسنها میگفتن که من هنگ میکردم چه ذهن های خلاقی دارن 

الحمدلله که مردمان سرزمینم هنوز باخرد هستن 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم برو بزن منم واکسن دخترمو دیر زدم چون بزرگی همش سرماخورده بود گذاشتم کامل دوره پاییز تموم شد و بعد زدم درمانگاه هم چیزی بهم نگفت

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خب میگن ضررداره مخصوصا الان .چون مواداولیه اش ازکشورهای دیگه میادوتوش هم جیوه وآلمینیوم داره ک خیلی ...

خانم میگن و ول کن 

برو با دو تا متخصص مشورت کن 

نه از سکینه خانم عشرت خانم از دوقوز اباد سوفلا تو نی نی سایت 

واقعا چطور میتونید اینطوری با جان بچه هاتون بازی کنید 

این واکسنها سالیان زیاده بچه ها را از مرگ نجات داده 

روزگاری بچه ها از ابله و فلج اطفال  و سرخک میمیردن 

الان چی؟ نکنه داروهای خونگی سکینه بند انداز کمک کرده 

ادم هر روز با شگفتی های جدیدی تو نی نی سایت اشنا میشه

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
چندین کلیپ ازدانشمندای خارجی دیدم مثلا یکیش میگفتن اوتیسم خیلی زیادشده ازعوارص واکسن .چون بچه جاریم ...

نودو نه درصد مردم سالهاست دارن اینارو میشنون و ملکه ذهنشون شده باورش سخته براشون که واکسن عوارض داشته باشه چه حیف که من واکسنای دوتا بچمو کامل زدم بعد متوجه شدم واکسن شش سالگی پسر دومیمو به هیچ وجه نمیزنم