دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
اره هایما قشنگه ....فدای سرت انشاالله تا سال بعد میتونید ثبت نام کنید ....انشاالله به خوبی و خوشی. ب ...
ممنون عزیزم، آره پارس ماشین خوبیه، به قول شوهرم ماشین اصیلیه ، پارسال یه مقدار پول داشتم هر چی به شوهرم گفت پرایدت رو بفروش منم کمکت می کنم یه ماشین بهتر بگیر گفت نمیخواد منم پولامو دادم طلا خریدم، بی خیال ماشین شدم، نمی دونید تا کی میشه از طرح مادران استفاده کرد؟ پسر من اسفند چهارصد ویکه
منم با گوشی نتونستم رفتیم کافی نت ....شماره هم حتما باید به نام کسی باشه که به اسمش میخوای ثبت نام ک ...
کافینت برم ثبت نام میکنه برام؟
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.