2777
2789

شب عاشورا مادرشوهرم نذر داره و هرسال ابگوشت برای مامانمو خواهرام میده،  و واقعا هم مایه میزاره هر کدوما نزدیک دو کیلو گوشت میریزه برا هر خانواده ایم. بعد امسال عید مادرشوهرم ی حرف نابه حایی راجب من زد من دیگه نتونسم تحمل کنم بابامم صبرش لبریز شد و رفت خونه پدرشوهرمو اینا،  خلاصه مادرشوهرم از پدرم معذرت خواهی کرده بود (همیشه کوتاه میومدیم اونم پرو تر میشد هر سری ولی این سری نشست سر جاش منم قطع رابطه کردم) خلاصه شب عاشورا دیدم نذری برا مادرمو اجیو اینام نیورد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرن گفتم، اونم گفت امکان نداره و زنگ زد پیگیری کرد، مامانش گفت خونه نبودن دادیم به همسایه اشون بهش بده، ی دور از عاشورا میگدشت منم چون همسایه نیورده بود گفتم مامانش ماست مالی کرده

خلاصه گذشتو برادرشوهرم و مامانم میبینه بعد میگه ابگوشتا همسایه رسوند دستتون مامانم میگه نه،  بعد میگه در خونتونو زدم نبودین دادم همسایه گفت بهتون میده!!! 

مامانمم رفت در خونه همسایه گفت نذر امام حسینه ولی کارت زشت بوده باعث دلخوری دخترم شده و حداقل میگفتی

خب برطرف شده دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
به شوهرن گفتم، اونم گفت امکان نداره و زنگ زد پیگیری کرد، مامانش گفت خونه نبودن دادیم به همسایه اشون ...

چ همسایه بیشعوری

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️