2777
2789
عنوان

همسایه پرو که باعث دلخوری منو مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15418 بازدید | 299 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی خب کوفتت کردی چرا بعدا نگفتی به مادرم

د همین،  

من تا الان فکر میکردم مادرشوهرم دروغ میگه،  مامانم امروز گفت از همسایه پرسیدم. 

بعد ما هرساله از باغمون میوه میچینیم ی سبدم میدیم اونا. بعد امسال بابام کنار گذاشته بود برا مادرشوهرم، شوهرمم ک دیگع متوجه شده بود ندادن(اونم مثله من فکر کرد مادرش پیچونده) نبرد برا مامانش میوه را

آدم وقتی نذری یکیو به همسایه میده باید به همسایه هم بده 

اگر نمیخواد بده باید زنگ میزد به مادرت میگفت نذری اوردم  خونه نیستین؟چیکار کنم کی بیام .

بعدم به لحاظ بهداشتی هم درست نیست حتی همسایه نمیخوردم شاید توش چیزی بریزه یا دهنی کنه  در کل  رفتار همه تو این ماجرا عجیب بوده

چه بیشعور میاورده میداده مامانتم یه ظرف براشون جدا میکرد میدادحتما خیلی خوشمزه بوده نتونسته بگذره

چون خ گوشت بوده نتونسه بگذره 

ولی در این حد شعورم نداشته ک بگه فلانی نذری برات اوردن ما خوردیم،  

چون خ گوشت بوده نتونسه بگذره ولی در این حد شعورم نداشته ک بگه فلانی نذری برات اوردن ما خوردیم،

مال مردم خوردن فرقی نداره

چقدر مردم بیشعورن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آدم وقتی نذری یکیو به همسایه میده باید به همسایه هم بده اگر نمیخواد بده باید زنگ میزد به مادرت میگفت ...

بعد اون ماجرا دیگ خودشا سمت مامانمو اینا نشون نمیده، ولی وقتی همسرم بهش گفته بود مامان مگه نذری نبردی زنگ زده بود به مامانم گفته بود من براتون فرستادم دادم همسایه اتون

چی بگم... دارک شد

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

والله خوب مادرشوهری داری قهری ولی سهمتو میده به نظرم نباید کات میکردی

هم جنبه های مثبت مادرشوهرم داره هم منفی،  منفیاش خ بیشتر بود دیگه تصمیم گرفتم قطع رابطه کنم، ولی هنوزم اگ زنگم بزنه دلجویی کنه میرم خونش ولی نمیخاد زنگ بزنه😉

وا:/ اینکه نذری بدی ینفر بگی اینو بده به فلانی بعد به خود طرف نذزی ندی عجیبه ایندکه همسایه نذری رو خ ...

سه تا سطل مادرشوهرم نذرس داده بوده همسایه،  اونم هر سه تا را برداشته بود

چه غیر قابل باور🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄یعنی همسایه پیش خودش نگفته اونی که نذری آورده پیگیری میکنه از طرف که نذری رو دادم ب همسایه، اونوقت به خاطر یه قابلمه آبگوشت حیثیت و آبروم تو محله ب باد میره، من چرا تو کتم نمیره، البته اسی منظورم شما نیستی ولی من خیلی از تاپیکای اینجا رو اصلا باور نمیکنم 

چه غیر قابل باور🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄یعنی همسایه پیش خودش نگفته اونی که نذری آورده پیگیری میکنه از طرف که ...

منم بودم دست به اون نذری نمیزدم چقدر شیکمو و بی فرهنگ بوده همسایه😂

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜