2777
2789
ببین این عکس ان تی دخترمه وسط پاشون مثه هم نیست؟

بعضی وقتا بچه دختره ناف میره لای پاش فکر می کنی پسره 

سر دخترم همین اتفاق برای من افتاد دفعه اول گفت یه چیزی لای پاشه پسره

دفعه دوم و سوم مطمئن گفت دختره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این عکس ان تی دخترمه وسط پاشون مثه هم نیست؟

من وسط پا چیزی ندیدم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
جنسیت چه ربطی به جمجمه داره آخه خدایاااااااا

برا تعیین جنسیت پایین تنه درسته ک شرطه ولی اندام فیزیکی خانم و اقا هم شبیه هم نیست.

مدل جمجمه حالت ستون فقرات

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
برو از اون خانم هایی که پسر به دنیا آوردن بپرس چون طبع پسر گرمه داخل شکم هم در طول شبانه روز بیشتر ا ...

والا من پسر باردارم حرکاتش ب نسبت دخترام خیلی خیلی ارووم‌

دخترام خیلی جنب و جوش داشتن الانم ک ب دنیا اومدن همچنین

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
والا من پسر باردارم حرکاتش ب نسبت دخترام خیلی خیلی ارووم‌دخترام خیلی جنب و جوش داشتن الانم ک ب دنیا ...

باشه بابا اصلا پسرها دخترن ... دختر ها پسرن 

لابد توی اقوام من..... همه... ژنتیکشون اون جوری بوده 

لابد پسرهاتون هم خیلی حرف گوش کن ... آروم.... هستند!!!

باشه بابا اصلا پسرها دخترن ... دختر ها پسرن لابد توی اقوام من..... همه... ژنتیکشون اون جوری بوده لاب ...

هروقت ۵تا انگشت دست یکی شد ویژگی و خلق و خوی ادم ها هم شبیه هم میشن 

عزیرم شما جامعه آماری نگرفتی ک بگی درصد فلان چیز بیشتر یا کمتر

طرف تا میگی شوری و ترشی دوست دارم همه میگن بچه ات پسر  درصورتی ک طرف خودش رو با شیرینی خفه میکنه و بچه اش واقعا پسر بود یا اصلا طرف خنثی. هر بدنی ی واکنشی ب بارداری نشون میده

هروقت ۵تا انگشت دست یکی شد ویژگی و خلق و خوی ادم ها هم شبیه هم میشن عزیرم شما جامعه آماری نگرفتی ک ب ...

من نگفتم همه مثل هم هستند معلومه که طبع ها و مزاج ها با هم متفاوته . و نوع بارداری و حس ها و سخت بودن و آسون بودن بارداری فرق داره برای هر زنی 

فقط اطرافیان هر کی پسر داشت می گفت تحرکش بیشتره 

ایشالا من تیکرتو الان دیدم فکر کردم مشخص شده واسه شما چشم دعا میکنم واسه جفتمون پسر قبل اون سالم باش ...

نه هنوز ۸ هفتم خیلی میخوام پسر باشه همش دارم دعا میکنم ایشالله خدا یه نگاهی بهم بندازه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
2810