2777
2789
فرق خاصی برام نداره نه رژیم گرفتم نه هیچی که توقع پسر داشته باشم من دخترم ۲۰ ماهشه هنوز شیرش میدم نا ...

عزیزم اوقات خودتو با این فکرا تلخ نکن ، خدا روشکر که بچه دار شدی ، میشن همدم هم دیگه ، من با برادرم هفت سال اختلاف داریم خیلی تنها بودم فاصله کم بهتره 

مامانتم نهایت همون لحظه غر میزنه تمام 

بگو ناخواسته شد ک خیلی چیز نگه 

ولی نهایتش ی کمک میهاد بکنه ک اونو انجام نمیده بلاخره ی نفر پیذا میشه کمکمت کنه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا پس برا من بدنم هیچیم تغییری نکرده صبح ها هنوز شکمم خالیه نگاه میکنم کامل صافه یعنی بچه ضعیفه؟😅

نه فکر کنم بستگی به حالت قرار گرفتن بچه داره 

مثلا بعضیا بچشون تو پهلوشونه خیلی شکمشون جلو نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ذوق ندارن مادر منم دنبال اینه سریع بفهمه جنسیت چیه بعد ماخانوادگی موقعی ک بارداربشیم از پدر و برا ...

منم منتظرم خودش بفهمه ولی تمامه سعیمو میکنم فعلا نفهمه کاش شکمم انقدر زود نمیومد جلو

نه من چندوقت پیش مطب بودم خانمه دو قلو حامله بود قدبلند بود شکمش انگار یک قلو ۵ ماهه حامله بود هفته ...

نفهمیدی جنسیتشون چیه😅 من میرم سونو‌ بیشترازاینکه برا خودم مهم باشه بیشتر دوست دارم اونایی که اونجا نشستن بفهمم جنسیت بچشون چیه😅

میشه بپرسم نی نیت چیه؟عکس منوحدس نمیزنی؟

عفته اینده میرم برا تعیین جنسیت الان تو هفته ۱۸هستم در واقع ۱۷هفته و شش روزم 

ان تی هم بهم گفت جفت جلوشه نمیتونم بیینم ...

ولی در مورد علائم گفتین مثل همه بگم ک یکی از اقوام ی دختر داشت ی پسر گف سر هر دو علائمم یکی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عفته اینده میرم برا تعیین جنسیت الان تو هفته ۱۸هستم در واقع ۱۷هفته و شش روزم ان تی هم بهم گفت جفت جل ...

اره منم شنیدم علائم یکی باشه جنسیت متفاوت هست 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
پس فکر کنم من خیلی پر خوری کردم چاق شدم فکر میکنم بچس😂

نوش جونت عزیزم. من ویار خیلی شدید دارم چیزی نمیتونم بخورم همش بالا میارم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
2810