2777
2789

لطفاً تجربه خودتونو از زایمان در این بیمارستان بگید. رسیدگی چطوره. دکتراش زیر میزی میگیرن؟ من سزارین قراره بشم البته سزارین سوم هستم. بیمارستان زنگ زدم گفت با تامین اجتماعی هزینه یک شب بستری برای سزارین حدود ۸ میلیون یا کمتر هست . ولی چون همه جا دکترا پول اضافی میگیرن، اینجام همینه؟

دکتر طالبیان اونجا کار میکنن

منم باردارم میخواستم برم زیر نظرشون که سزارینم رو بیمارستان ممکو انجام بدن

متأسفانه منشی دکتر گفتن فقط خانم های باردار زیر دوماه رو قبول میکنم

و چون من ماه چهارم با داریم بود ویزیت نشدم پیششون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نی نی بدنیا اومد؟ ، بیمارستان ممکو پذیرش شدی ؟؟

نه هنوز دو سه هفته مونده تا رایمانم . اما یه بار بخاطر انقباضاتم و چون سابقه زایمان زودرس داشتم، رفتم که چک کنن انقباضاتم زایمانیه یا نه .چون سزارینی هم هستم و نبایدبه درد طبیعی برسم‌. رسیدگی تو همون یکی دو ساعت عالی بود . خیلیم تمیز بود . میخواستم بستریم کنن ک با رضایت شخصی اومدم خونه . سوالاتمم کامل جواب میدادن . مثلا پرسیدم اینکه بستریم کنید چه اقداماتی میخواین انحام بدید و توضیح دادن . 

دکتر طالبیان اونجا کار میکننمنم باردارم میخواستم برم زیر نظرشون که سزارینم رو بیمارستان ممکو انجام ب ...

بله تا جایی ک من الان میدونم دکتر طالبیان هست، دکتر معتمد، دکتر پناهی (آقای مسن هستن و خیلی وقتا ایران نیس) ، دکتر مسعودی. 

طالبیان و معتمد رو میدونم هزینه دستمزد جداگانه هم دارند اما نمیدونم چ مبلغی . از اون دوتای دیگه خبر ندارم . 

ولی در کل برای سزارین یا از قبل باید نامه بگیری از دکتر، ک بستریت کنن، یا باید اورژانسی باشی . ک اگرم بخوای نامه بگیری باید زیر میزی رو بدی . 

اما اگر اورژانسی بری و پول اضافی به دکتر ندی،  حدود ۱۵ میلیون هزینه بیمارستان برای سزارینت میشه . اگر تامین اجتماعی باشی حدودای ده میلیون . 

دکتر طالبیان اونجا کار میکننمنم باردارم میخواستم برم زیر نظرشون که سزارینم رو بیمارستان ممکو انجام ب ...

طالبیان برای ویزیت هاش خیلی دنگ و فنگ داره . منم میخواستم زیر نظرش باشم، منشیش کلی قانون اورد ک دکتر هر موقع دلش بخواد تعطیل میکنه، هیچ شماره ای برای تماس باهاش نیس ، و برای نوبت دهی هم یکی دو ماه بعد وقت میداد برای ویزیت اول . ک منم حال نکردم و نرفتم . 

اول زیر نظر خواجات بودم ، ک دو نفری داخل میفرسته، و یه تشخیص اشتباهم برای من داشت ،بعدش به پیشنهاد منشی دکتر پناهی، رفتم زیر نظر دکتر حورا معتمد  ، که خیلی ازش راضیم . به نظرم تشخیصاتشم درستن. خیلیم کامل برات وقت میزاره‌. و در مورد من چون مسأله شک برانگیز داشتم که نیاز به سرکلاژ دارم یا نه ، اولش خودش نظرش رو داد بعد، تو رفرنس علمیش نگاه کرد که پاسخ قطعی بده بهم . و خوشم اومد ک الکی یه جواب نداد . 

طالبیان برای ویزیت هاش خیلی دنگ و فنگ داره . منم میخواستم زیر نظرش باشم، منشیش کلی قانون اورد ک دکتر هر موقع دلش بخواد تعطیل میکنه، هیچ شماره ای برای تماس باهاش نیس ، و برای نوبت دهی هم یکی دو ماه بعد وقت میداد برای ویزیت اول . ک منم حال نکردم و نرفتم . 

اول زیر نظر خواجات بودم ، ک دو نفری داخل میفرسته، و یه تشخیص اشتباهم برای من داشت ،بعدش به پیشنهاد منشی دکتر پناهی، رفتم زیر نظر دکتر حورا معتمد  ، که خیلی ازش راضیم . به نظرم تشخیصاتشم درستن. خیلیم کامل برات وقت میزاره‌. و در مورد من چون مسأله شک برانگیز داشتم که نیاز به سرکلاژ دارم یا نه ، اولش خودش نظرش رو داد بعد، تو رفرنس علمیش نگاه کرد که پاسخ قطعی بده بهم . و خوشم اومد ک الکی یه جواب نداد . 

نه هنوز دو سه هفته مونده تا رایمانم . اما یه بار بخاطر انقباضاتم و چون سابقه زایمان زودرس داشتم، رفت ...

سلام عزیزم زایمانت چطور بود 

ممکو زایمان کردی یا جایی دیگه؟ زیر میزی گرفتن ازت؟

سلام عزیزم زایمانت چطور بود ممکو زایمان کردی یا جایی دیگه؟ زیر میزی گرفتن ازت؟

ممکو گفتن ازاد حدود پونزده تومن میشه، خیلی بیمارستانش هم تمیزه و قسمت زایشگاهشم خلوت. اتاقاش یکی دو نفره . دکتر هم گفت نه میلیون زیر میزی میخواد جداگانه. ولی چون خطر زایمان زودرس داشتم ، به پیشنهاد دکتر رفتم اهواز که دستگاه ان ای سی یو داشته باشن .کلا ماهشهر نداره . آریا و الوند حدود ۳۵ فقط بیمارستان میگرفت . دکتراشونم جداگونه زیر میزی میخوان . مهر رفتم که حدود ۱۹- ۲۰ تومن شد با تامین اجتماعی. ازادش گفتن حدود ۲۳-۲۴ تومنه .دکتر هم هشت تومن زیر میزی گرفت . با اینکه اورژانسی بودم ، تا پولو برای دکتر واریز نکردم پاشو نزاشت تو بیمارستان. 

ولی اگر اهواز خواستین برید،بیمارستان اپادانا خیلی تر تمیز و خوبه . قیمتشم ارزونتر از بقیه اس . حدود ۲۴ تومن میشه،  دکتر طهماسبی هم میاد اونجا و  زیر میزی نمیگیره . یه دکتر دیگم بود ک باید اسمشو بگردم تا پیدا کنم . ولی ان ای سی یو نداره .

بسلامتی و دل خوش نی نی تونو بزرگ کنین عزیزم🤲😘

زیر نظر دکتر دودانگه هستم یکماهی هست که هفته ای یکبار میرن ممکو بیمارهارو ویزیت میکنن

بیمارستان ممکو با بیمه تکمیلیمون قرارداد داره

دکتر گفت زیر ده تا زیرمیزی میگیره اما نمی‌دونم کارش چطوره، هرچی هم سرچ کردم کاربرا نظری در مورد رضایت یا عدم رضایت از زایمانشون ننوشته بودن