2777
2789
عنوان

ماشین ثبت نامیکنیم

417 بازدید | 49 پست

من نزدیک دویست تومن طلا دارم ک کل سرمایه زندگیمونه ، میخواستم ماشین ثبت نام کنم قبلا ثبت نام کردیم ولی درنیومد بناممون ،الان تو پنل نوشته شهریور ۱۴۰۳میشه ثبتنام کنید ،میخواستم طلاهامو بفروشم اما حیفه این ثبت نامی از دست برع چون میدونم تموم شه دیگ نمیتونیم ماشین بخریم ،تاحالا موقعیت های مالی زیادی از دست دادیم ک بخاطر بی عرضگی شوهرم بود گوش نداد الان نمیدونم نزول کنم یا طلامو بفروشم ،میترسم بفروشم طلا گرون شه ضرر کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلا قراره گرون شه دست نگه دار 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من ۲۳۰تومنو کامل نمیخام بگیرم ،ی مقدارشو قرض ،ی مقدارش وام مهر ایران یه مقدارشم این خانمه

بگیر یه ماهه حیفه طلاهات بفروشی طلا بزودی گرون میشه چه ماشینی مینویسی؟کاش منم شوهرم راضی بشه یا قرض بگیرم یا ن زول کنم!سختگیره قبول نمیکنه

بگیر یه ماهه حیفه طلاهات بفروشی طلا بزودی گرون میشه چه ماشینی مینویسی؟کاش منم شوهرم راضی بشه یا قرض ...

منم قبول نمیکنه مطمعنم چون ریسک پذیر نیست ،باورتون نمیشه سال ۴۰۱ قیمتپژو پارس مدل۹۵,۱۵۰تومن بود ،من گفتم وام ازدواج بگیرم بخریم گفت نهههههه مامانم نمیزاره گفتم خب بده طلا بخریم گفت نهههه طلا سود نمیده گفتم خب کسب و کار راهبنداریم گفت ابداااا،فکر میکنین چیشد ،وامو گرفت داد تعمیرماشین قراضش ، ی مقدارشم خرج کرد باقیشو داد رورهن خونه ،خیلی رو مخع

بگیر یه ماهه حیفه طلاهات بفروشی طلا بزودی گرون میشه چه ماشینی مینویسی؟کاش منم شوهرم راضی بشه یا قرض ...

دوست دارم تارا یا ۲۰۷بنویسم ،این سرمایه اییم ک داریم ب لطفه اینه کفشار بهش اوردم وام گرفته وگرنه همینم نمیتونست