2777
2789
عنوان

آقایون بیان

422 بازدید | 40 پست

اینکه پارتنرتو خیلیییی دوس داشته باشی بده ؟ البته اونم ت رو زیاد دوس داشته باشه آخه ما وقتی همو میبینیم اون همش دور ور منه ولی پشت گوشی زیاد اونجوری نیس بازم خیلی قربون صدقه اینا می‌ره ولی مثل حضوری نیس و من اینجا بیشتر دور ورشم این بده آیا ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

خب واضحه دیگه هیچکس باحلواحلوا گفتن دهنش شیرین نمیشه این سیاست بعضی پسراس کلا مراقب باش زیاد رونده 

درضمن رل و این روابط که تعهدی توش نیست خطرسواستفادع احتیاط شرط عقل😂

ببخشید استارتر وسط تاپیکت مشکل خودمو میگم

@_mahyar   سلام ببخشید من چرا نمیتونم تاپیک بزنم؟ هر عنوانی رو مینویسم قبول نمیکنه ازم. باید چیکار کنم که درست بشه؟

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
خب نمیشه ک هم هواشو داشته باشی هم نچسبی

چرا میشه،،،، میشه حتی شبانه روز بهش عشق بدی ولی بهش نچسبی

دیدید بهضیا جوری به جفتشون میچسبن که هم حرص طرف مقابل رو در میارن و هم حرص بقیه رو،،، باید عاشقانه رفتار کرد نه اونجوری مثل بعصیا که ول‌کن معامله نیستن،،، مثلا همسرش تو بگیه موقعیت کاری گرفتاره،،،، اون خانوم محترم هم همون لحظه هی پیام عاشقانه میده و.... آقا هم جواب میده عزیزم بعدا با هم صحبت میکنیم، الان گرفتارم، این یعنی اعصابش بهم ریخته، از موقعیتی که خانمش نتونست درک کنه، یا مثلا میخواد بره مکانیکی ماشین رو درست کنه، دختره میگه منم میام......... 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
چرا میشه،،،، میشه حتی شبانه روز بهش عشق بدی ولی بهش نچسبیدیدید بهضیا جوری به جفتشون میچسبن که هم حرص ...

البته اگه احساس میکنی بهت نیاز داره باید همه ی اون جاها کنارش و همراهش باشی

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید