2777
2789

خیلی ترسیدم الان 

پارسال دکتر بهم گفت چیزی هست و قرار شد نمونه برداری کنه اما یه دکتر دیگه گفت یکماه صبر کن بعد انجام بده 

بعد یکماه سونو کردم گفت هیچی نیست اردیبهشت باز بیا سونو

دیگه نرفتم تنبلی کردم

الان دراز کشیده بودم فکر کردم اشتباه میکنم اما واقعا یه چیزی هست توی سینم 

استرس گرفتم 

فقط منم که عنوان‌رو درک نکردم؟!🤔

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سریع پیگیری کن

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

نگران نکن خودتو جانم💚

چند سال داری؟

توده ای که لمس میکنی چجوریه؟سفت و ثابته؟

ببین شاید فیبروکیستیک باشه که خوش خیمه و جای نگرانی نداره

تا حالا شده حس کنی توده ای هست بعد مثلا ببینی بعد یه مدت از بین رفته؟

حوصله ی بحث در مورد نظر مخالف هیشکیو ندارم👋🏻
نگران نکن خودتو جانم💚چند سال داری؟توده ای که لمس میکنی چجوریه؟سفت و ثابته؟ببین شاید فیبروکیستیک باش ...

ممنونم‌عزیزم 

۳۷ سال 

بله یکبار اینطوری شد اما اون موقع درد داشتم میگن درد نشونه خوبیه این درد نداره

بله سفت و ثابته 

ببخشید چقدر بد شد لعنتی حس کردم توی سینه ام یه چیزی هست

اشکال نداره عزیزم...🌹

تنبلی نکن خواهر اینا سر جونه حتماً برو

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ممنونم‌عزیزم ۳۷ سال بله یکبار اینطوری شد اما اون موقع درد داشتم میگن درد نشونه خوبیه این درد ندارهبل ...

به دلت بد راه نده عزیزم💚حتما حتما پیگیری کن،باید یه ماموگرافی بری،حتی اگه مورد مشکوکی باشه مراحل اولیه درمانش خیلی راحت تره  ایشالا که خبر خوب میدی بهمون🥰

به دلت بد راه نده عزیزم💚حتما حتما پیگیری کن،باید یه ماموگرافی بری،حتی اگه مورد مشکوکی باشه مراحل او ...

قربونت برم ممنونم از حس خوبی که دادی 

امیدوارم برای همه سلامتی باشه برای شما و عزیزانت هم همینطور ❤️

قربونت برم ممنونم از حس خوبی که دادی امیدوارم برای همه سلامتی باشه برای شما و عزیزانت هم همینطور ❤️

عزیزدلی🥰💚همچنین