2777
2789
عنوان

اینا تازه مد شده

224 بازدید | 21 پست

حس میکنم با مانتو شلواری ک اژ نظر خودم عادیه ولی این تیپ ایشون مد محسوب بشه من خز پوش ب حساب بیام😐😂

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

من دیشب تن خواننده کره ای دیدم   تعجب کردم

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیشب تن خواننده کره ای دیدم تعجب کردم

چی بگم والا

اینا چیه اخه😐 این کفشارو پدربزرگ خدابیامرزم برا کشاورزی میپوشید

.

..

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....
عییی بازکن عکس اینو دیدم حالم بدشد چقد یه آدم می‌تونه کریه باشه

منم تیک انداختم خاهر 

ب لباسای عادی خودم گفتم خز مثلااا 

ب این عجق وجقا گفتم مد 

وگرنه این کفشارو پدربزرگ خدابیامرزم برا کشاورزی میپوشید 

مگه اینارو بابابزرگامون وقتی میخواستن باغاشونو آبیاری کن نمیپوشیدن؟

جررررررررررررررررررررر ماااااادررررررر🤣😂🤣💛🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣منم همینو گفتم تو پستای قبلم

اینا خواننده ان

میپوشن برای اجرا عادیه

برای عکسبرداری عادیه

نه ما تو خیابون فکر میکنن میخپایم بریم باغبونی😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

جررررررررررررررررررررر ماااااادررررررر🤣😂🤣💛🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣منم همینو گفتم تو پستای قبلم

عع...بخدا ندیدم کامنتتو😂🤦🏻‍♀️فق یهو چکمه عا بابا بزرگم اومد جلو چشام

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...

اینا خواننده انمیپوشن برای اجرا عادیهبرای عکسبرداری عادیهنه ما تو خیابون فکر میکنن میخپایم بریم باغب ...

ای خاهر لباس ادمیزادیم داریم والا 

حداقل ازین بهتر 

ولی باغبونی رو خوووب اومدی 🤣🤣🤣🤣