2777
2789
عنوان

تیر کشیدن

187 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

من چند روزیه ببخشید وقتی میخوام ادرار کنم حسسسسابی تیر میکشه و چند تا قطره خون میاد

میدونم علائم عفونت ادراریه

ولی بچه کوچیک دارم اصصصصلا شرایط دکتر رفتن ندارم درمانش چیه؟ حتی از فکر دستشویی رفتن هم میترسم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم باید بری دکتر بچتو ب یکی بسپر به خودت یکم اهمیت بده

نمیتونم

دو ی بچه یک سال و یه بچه دو ماهه دارم

همسرمم کمرش درد میکنه ( دیسک داره )

نمیتونمدو ی بچه یک سال و یه بچه دو ماهه دارمهمسرمم کمرش درد میکنه ( دیسک داره )

خواهری خواهر شوهری مادرت یا مادر شوهرت یا دوستت بده کارت چقد مگه میخاد طول بکشه چند ساعته همش 

خواهری خواهر شوهری مادرت یا مادر شوهرت یا دوستت بده کارت چقد مگه میخاد طول بکشه چند ساعته همش

شوهرم دیسکش درد میکنه خوابیده ولی انقدر دردناک نیست ک نتونه بچه هارو نگه داره

ولی میخواستم بدونم درمان خونگی نداره؟ تکرر ادرار دارم ولی موقع ادرار چنان سوزشی دارم ک دلم میخواد جیغ بزنم

نمیدونم شما تاحالا اینجوری شدی؟.؟ دیشب تو نی نی سایت میگشتم ی نفر سال ۱۴۰۰ اینجوری بود

براش نوشتم ولی هنوز جوابمو نداده

شوهرم دیسکش درد میکنه خوابیده ولی انقدر دردناک نیست ک نتونه بچه هارو نگه دارهولی میخواستم بدونم درما ...

عزیزم توی گوگل علاعمتو سرچ کنی هزار تا درمان میاره ولی بازم میتونی برو ازمایش بده چون خون دیدی خطرناکه و دکتر لازمی وگرنه ک عفونتای معمولی با دمنوش و قرص خوب میشه 

عزیزم توی گوگل علاعمتو سرچ کنی هزار تا درمان میاره ولی بازم میتونی برو ازمایش بده چون خون دیدی خطرنا ...

باش

ممنونم

بنظرم برو دکتر چیز شوخی برداری نیست ک بتونی تو خونه درمانش کنی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
شوهرم دیسکش درد میکنه خوابیده ولی انقدر دردناک نیست ک نتونه بچه هارو نگه دارهولی میخواستم بدونم درما ...

عزیزم مامان من اینطوری شد سنگ کلیه داشت

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

عزیزم مامان من اینطوری شد سنگ کلیه داشت

من فعلا خوب شدم

به نظر خودم بخاطر رعایت نکردن بهداشت بود

چون تازه زایمان کرده بودم با دو تا بچه و همسر مریض واااااقعا وقت نداشتم لباسمو زود زود عوض کنم خیلی درگیر بودم شاید فکر کنی پیاز داغشو زیاد میکنم ولی حتی گاهی اونقدر سرم شلوغ میشد وقت نداشتم غذا بخورم😐