2777
2789
عنوان

پدرشوهربی رحم

545 بازدید | 34 پست

خانوما حالم خیلی بده امروزناخواسته شنیدم پدرشوهرم به شوهرم میگه زنت ول کن بره به دردت نمیخوره البته یه بارم پای بچم سوخته بودباخشم برگشت بهم گفت بچه داری بلدنیستی براچی اومدی خونه شوهربروخونه بابات دیدمن صبرم زیاده به روی خودم نمیارم هجوم آورده به شوهرم راستیتش منم دوستدارم برم نه اینکه شوهرمودوست نداشته باشم اصلافقط می‌خوام مغزش راحت شده برن براش یه زن به اعتقادخودشون خوب براش بگیرن ازطرفیم شرایط و اوضاع خانوادگیم هم خیلی داغونه راه برگشتی ندارم خودمم حرفه ای بلدنیستم خانه امن هم نمیدونم چه جورجایه میترسم منم دوست ندارم جایی باشم که منونمیخوان وهم اینکه همیشه شرایط اقتصادی خانوادموچماق کردن میکوبن توسرم مشکلاتشونم میدونن هرجامیشینن پیش خانواده شوهرمیگن منم دوستندارم برم جایی یااگه میرم همیشه سرافکندم به خداماادمای صاف و ساده ای هستیم نمیدونم گیرش اینه که من پولدارم دخترم بدبخت شده این گدازادست اومده اینجاادم شده درحالیکه بااینهمه دارایی هیچوقت امکاناتشودراختیارمانذاشته همیشه بهمون حرص داده خانوماخواهش میکنم راهنمایی کنیدچیکارکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرشوهر بی رحم زیاده .

خیلی زیاد .

هر کی میگه ندیدم اشتباه میگه .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

من جات بودم از حرص خونواده شوهرمم ک شده پای زندگیم واّیمیستادم و زندگیمو میکردم میگفتم مگه موقعیکه امدید خواستگاری کور بودین 

اگر با من و خانواده ام کنار نمیومدین پس چرا گذاشتین ب ازدواج برسه الان دیگه پای ی بچه وسطه نمیشه بچه امو ول کنم زیر رست شماها

خرچی بترسی و عقب بشینی بدتره

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بارها خودش زنش دختراش بهم متلکه انداختن حتی دخترش توگوشمم زده من دیگه اینجا هیچ ارزش واحترامی ندارم یه چندجابهش حاجی حاجی گفتن فک کرده کیه فک کرده همه چی پوله انسانیتونمیبینه آدمیت نداره قرار نیست که همه مثل خودش ثروتمندبشن 

تموم حرفاتو درک میکنم ولی واقعا بمون و با سیاست با پنبه سر ببر فقط به شوهرت محبت کن و اینکه اگر شوهرت بهت اجازه میده تا حدودی یواش یواش از پدرشوهرت فاصله بگیر.و اینو بدون هر کس می‌تونه غرور خودشو در مقابل این آدما حفظ کنه بنشوندشون سرجاش اگه میبینی بهت تیکه میندازه توام بهش بی محلی کن تا اون لحظه خودتو براش بگیر می‌دونم خیلی سخته ها با همچین آدمایی دارم سر میکنم پدرشوهرمم از مال تو بدجنس تره

سفت بشین سر جات ب شوهرم محبت زیاد بکن ب اونام احترام بزار،فقط با سیاست میتونی از این جبهه گیری اونا ...

به خدا بهشون احترام میزارم حتی برم خونشون نمیزارم مادرشوهرم یه لیوان اززمین برداره درحالیکه اونکی عروساش میان میخورن میریزن عزیزم هستن ازلحاظ مالی هم ساپورتشون میکنن ولی اهل سیاست نیستم پشت وروم یکیه

رفت وامدم خیلی کمه متاسفانه تویه ساختمونیم ولی من زیادنمیرم چون هروقت میرم فقط بهم متلک میندازن

اروم اروم شوهرتو راضی کن از اونجا بلند شین 

به شوهرت زیاد محبت کن 

دلشو به دست بیار 

قلقشو بدست بیار 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
شوهرتو دوست داری اون ارتباطش چطوره باهات

اونم ارتباطش باهم بدنیست نرماله هروقت هم بهش این حرفومیزنن میگه زنم خوبه بهترازاینوپیدانمیکنیم مگه چه هیزم تری بهتون فروخته

من جات بودم از حرص خونواده شوهرمم ک شده پای زندگیم واّیمیستادم و زندگیمو میکردم میگفتم مگه موقعیکه ا ...

متاسفانه من الان شرایط روحیم خیلی داغونه روحیه جنگندگی ندارم به زورزندگیموسروسامون میدم اونم بخاطربچم