2777
2789

من بچه ام یک سال و یک ماهشه و ب وزن قبل از بارداری رسیدم .. آیا هنوز هم وزن کم میکنم ؟

می‌خوام دیگه شیر خودم ندم بچه ام خیلی وابسته اس شب تا صبح اصلا نمی‌خوابه دیگه خسته شدم 

از طرفی دوست دارم هنوز لاغر بشم مثلا ۵ کیلو دیگه 

بنظرتون بازم وزن کم میکنم یا ن دیگه ؟

شما تو شیردهی از چند ماهگی بچتون شروع کردین ب لاغر شدن ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال تو بارداری چقدر اضافه کردی ؟

بعد از زایمان چقدرش کم شد؟

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
گناه داره بهش شیر بده

شیر خشک هم میخوره 

بخدا توان ندارم دیگه خیلی عصبی شدم اصلا نمیتونم زندگیمو کنترل کنم من ی بچه‌ س ساله هم دارم ک باید در روز با اونم سر کله بزنم ..چطور بتونم روز مادر پر انرژی باشم وقتی که شب تا صبح بیدارم 

تو بارداری ۱۵ کیلو بلافاصله بعدش شش کیلو کم شد

اها من تا الان ۱۲ کیلو اضافه کردم ۳۵ هفته ام فکر کنم تا ۱۵ کیلو برم خدا کنه لاغر بشم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
رعایت کنی میشی البته هفته های آخر آدم خیلی وزن میگیره بچه اولته؟

آره اولیه میدونی اخه بعد عروسیم خیلی چاق شدم تو عقد ۵۸ یا ۶۰ بودم بعد عروسیم تو یکماه شدم ۷۰ الان ۸۲ ام با قد ۱۵۸