2777
2789
تعجب کردم ک چرا مامان محمد اومده و بی اینکه من حرفی بزنم گفته از خواستگاری شما ب من چیزی نگین!الان ف ...

نه آخه این چیه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
یعنی چی ک هرچی بوده واس گذشته بوده شماها اوکید شوهرتون با فاح.ش.ه قبل ازدواج رابطه داشته باشه؟ شاید ...

تا حالا از این منظر من بهش نگاه نکرده بودم البته اینکه مهم نیست بیشتر برا 13 پیش زمان منه که این چیزا زیاد نبود الان خیلی خیلی زیاد شده همین ویروس. Hpv  به قدری زیاد شده که ایران داره واکسن میسازه براش 

یه خانومی میگفت دخترمو شوهر دادم حالا داره طلاق میگیره بعد 1 سال فهمیدیم داماد همین ویروس رو داره میترسیم دخترمونم گرفته باشه جالبه زیر بارم نمیره داره میگه دختر شما داشته به منم داده خیلی باید مراقب بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا از این منظر من بهش نگاه نکرده بودم البته اینکه مهم نیست بیشتر برا 13 پیش زمان منه که این چیز ...

خانومایی ک کارشون اینه بالای ۹۰ درصد زگیل تناسلی رو دارن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حالا شما چرا انقد درگیر گذشته شدی عزیزم تو حال زندگی کن انشالا شمام ی بخت خوب نصیبت شه❤این کوتاهه خ ...

این خوبه ی خنده هم کنارش بزاری خوبتر

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
تا حالا از این منظر من بهش نگاه نکرده بودم البته اینکه مهم نیست بیشتر برا 13 پیش زمان منه که این چیز ...

حالا همه اومدن گفتن من دختر خالم و فلان ولی خیلی دیدم ایدز و hpv و .... ادم باید حواسشو جمع کنه واقعا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اسی کاملا مشخص هست ک هدف دار پیامت داده،همین اسکرین اولو خوندم 

افرین ب درایت و عاقلیت،ابدا نوشن نده ک ذره ای برات مهمه حتی اگ مهمه واقعا

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
دختر خاله ممد😂😂

من دختر خاله مهدی ام 😂 مهتی ام کلا ایران نیس

ولی دوس داشتم بازم پسرخاله میداشتم

حالا همه اومدن گفتن من دختر خالم و فلان ولی خیلی دیدم ایدز و hpv و .... ادم باید حواسشو جمع کنه واقع ...

آره درست میگید شما 

ادم با هزار زحمت و سختی دختر و پسر بزرگ میکنه خدا کنه ادم خوب سر راهش قرار بگیره مخصوصا دختر 

🤣وای خدا این چرا انقد ضایع داره میسوزه؟

اسی بقیه اسکرینارو خوندم متوجه شدم ن اصلا با درایت نیستی 

ابدا توضیح نده

پیام طولانی نده

یک کلمه بنویس اهان 

بعدم اسکرین بگیر نشون مادرشوهرت بده ،ب شوهرت نشون نده ب نظرم الکی ذهنش درگیرش نشه

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
من میدونم محمد رو دوس داره چون یه بار تا شنید یکم میمونم با محمد شکرآب شده سریع محمد رو فالو کرد

و حتما حتما قطع رابطه کن ،ن با دعوا و بخث باشوهرت با سیاست 

اسی براش بنویس به هر حال باید انقدر دختر بازی میکرده که فرق دختر خوب و بدو بفهمه و در نهایت یکیو انت ...

عالیترین جواب اینه

اسی اینو مینوشتی بعد میگفتی ما حالمون با گذشته همدیگه خوبه. ممنون از حرفای به ظاهر دلسوزانت.بعد دیگع خودشو جر هم میداد سین نمیکردی ک..و نش بسوزه

چت هاتم حتما اسکرین کن به شوهرت نشون بده 

اینجوری تا عمر داره یادش میمونه حق نداره میونه زن و شوهر بهم بزنه

والا من دوس پسر دوستم بهم گیر داده بود .هیچی نگفتم آروم رابطمو با هردوشون قطع کردم.اخه وقتایی که حرفشون میشد من آشتیشون میدادم (بیکار بودم خودمم میدونم😅)بعد دیدم آقا فیلش یاد هندوستان کرده .گفتم گم شو بابا 

الان چند ساله هر موقع دوستم میاد پی وی میپرسه چرا یهویی تنهامون گذاشتی بی معرفت😑

Kiziim