2777
2789
یعنی الان جواب پیامش ندم؟

اول اسکرین بگیر بعد هم بگو محکم قاطع خراب کردن زندگی بقیه از روی حسادت کار درستی نیست به فکر عاقبت رفتارت باش و ارزش خودت با این خرفها به عنوان یک دختر پایین نیار بعد هم بلاک کن والا تا عمر داری هردفعه ببینیش بهت متلک میندازه محکم تو روش وایسا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی به نظرم چیز بدی نگو فقط یه جور تیکه بنداز و حتما هم گوش مادر شوهرت برسون حرفاشو

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
کاش نمی‌گفت 😢

الان خودتو نباز 

خیلی عادی بگو که هر کی یه گذشته ای داره 😌 حتی خود شما هم یه گذشته ای داری 

مطمئنا یه سری آدما هم دوس ندارن باشما تو به مهمونی باشن 😌 

و بهش بگو حالا علت نگرانی شما چیه که پیام دادی ؟! ‌

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بگو اول تعجب کردم ک چرا مامان محمد اومده و بی اینکه من حرفی بزنم گفته از خواستگاری شما ب من چیزی نگین!

الان فهمیدم بنده خدا طرف مقابلش رو میشناخته و میدونسته انقد ازینکه محمد شمارو‌نپذیرفته ناراحت هستین ک بخواین پیش همسر انتخابیش خرابش کنین!

ولی من انقد میشناسمش ک با حرف شما نظرم راجع بهش عوض نمیشه و وارد گذشتش نمیشم

شماهم گذشته و ی خوایتگاری ساده رو فراموش کنین و دنبال ایندتون باشین

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...

سوخته عااااا از حسادته

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
کاش نمی‌گفت 😢

این خانوم به شدت به محمد علاقه داره و چون آقا محمد شما نخواسته الان با این روش داره انتقام میگیره و شک نکن که دروغ میگه 😊 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
اول اسکرین بگیر بعد هم بگو محکم قاطع خراب کردن زندگی بقیه از روی حسادت کار درستی نیست به فکر عاقبت ر ...

خب اسکرین گرفته دیگه که گذاشته اینجا

صد بار گفتید اسکرین بگیر 😂

همه دنیا بخواد و تو بگی نه نخواد و تو بگی آره تمومه