2777
2789
عنوان

دلم برای بچم تنگ شده دوس دارم ازش بگم یکسره

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 46 پست
وای اشکمو درآوردی الهی که خدا خودش بهت صبر بده😭😭دخترت فرشته آسمونی بود ولی بمیرم برای دل داغدارت

خدا نکنه عزیزم .

کاش میموند.هرجور بود میخاستمش اگر کور بود اگر کر بود میخاستمش 😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته منم دوبار سقط کردم ولی توکل بخدا کن و این بار خیلی بیشتر مراقبت کن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خدا نکنه عزیزم .کاش میموند.هرجور بود میخاستمش اگر کور بود اگر کر بود میخاستمش 😭😭😭😭

عزیزم نزن این حرفا رو انشاالله ی بچه سالم نصیبت میشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خیلی سخته من دخترم تا ۶ روزیش بستری بود لحظه لحظه میمردم وقتی کنارش بودم ولی موند الان یکسالو نیمشه. ...

از خونه که راه میوفتادم برم پیشش دلم می‌لرزید تا هم وقتی که میدیدمش و میومدم بیرون حالم بد بود میدونستم نمی‌مونه 

وابمونه سرکلاژم پاره شد نمی‌دونم چم بود زایمان زودرس کردم سرویکسم ۲۶بود

قسمت حکمت خدا تقدیر هرچی دوس داری اسمشو بزار ولی خدا برات بهتر زیرنظر داره تسلیم باش و بهش توکل کن انشالله بزودی مادر میشی و بچتو صحیح و سالم بغل میگیری

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

خدا نکنه عزیزم .کاش میموند.هرجور بود میخاستمش اگر کور بود اگر کر بود میخاستمش 😭😭😭😭

الهی که زودتر خدا یکی دیگه بهت ببخشه.یاد آبجیم افتادم اونم این دوران رو گذروند خیلی سخته ولی میگذره.ولی اینجوری نگو عزیزدلم خدا بزرگه

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
قسمت حکمت خدا تقدیر هرچی دوس داری اسمشو بزار ولی خدا برات بهتر زیرنظر داره تسلیم باش و بهش توکل کن ا ...

اینقدر از لحاظ جسمی و روحی خستم که بهش فکرنمیکنم 

میترسم .چون بارداریم آدمیزادی نیست 

میترسم بعدی هم همینطور باشه 

الهی که زودتر خدا یکی دیگه بهت ببخشه.یاد آبجیم افتادم اونم این دوران رو گذروند خیلی سخته ولی میگذره. ...

هاکار میکنم حالم خوب نمیشه هر جا میرم فراموشی نمی‌گیرم 

میگن تو خونه نمون ..نمی‌مونم اما اخرشب یادم میاد 

چون شوهرمو اذیت نکنم صدا گریمو نشنوه زیر پتو میرم 

از خونه که راه میوفتادم برم پیشش دلم می‌لرزید تا هم وقتی که میدیدمش و میومدم بیرون حالم بد بود میدون ...

بمیرم برات خدا هیچ مادرید با بچش امتحان نکنه واقعا سخت‌ترین امتحانه.ولی خودش ارحم الراحمینه انشالله جاشو پر میکنه

کاش اگه میخاست اینجورشه سقط میشد نکه شکم من پارشه و بچه ای نباشه

ببین میدونم واقعا سخته ولی سقط تو هر مرحله ای برا مادر سخته فقط این بار اگر سرکلاس شدی استراحت مطلق باش جون سرکلاس خیلی حساسه من تو بارداری بعدی همش تهدید به سقط بودم و دارو و آمپول میزدم