2777
2789

همش تو سرم ازش حرف میزنم با خودم 

اینقدر خوشگل بود موهاش مشکی پُر

چشماش مژه داشت خدا 

خدا خدا دستو پا میزد الهی بمیرم دخترم 

هروقت میخاستم برم ببینمش دلهره داشتم میدونستم از دستش میدم .

روز اول که دیدمش انگشتمو دادم تو دستش محکم گرفت ،گفتم این دیگه میمونه نمیره .اومدم به خاله م که همراهم باگریه گفتم انگشتموفشارداد گرف 

الهی مامانت بمیره برات مگه بچه ۲۵هفته نارس چقدر زور داره قربونه شکل ماهت

فرشته بود ها😕

گوشا کوچولو لبا کوچولو بینی کوچولو 

کجامثلش پیدا کنم 

دیدم لباش سفیده فهمیدم شیرمودادن بهش 

رو انگشتت یک جای سوزن بود گفتم آزمایش گرفتن ماساژ دادم 

خدا دستو پا میزد برام الهی میمردم

دفعه آخر که نمی‌دونستم آخرین باره میبینمش بالاسرش گریه افتادم دست ب سرش کشیدم تمام بدنشو نازکردم 

چشماشو نیم باز کرد دید من اومدم 

قفسه سینش بالا پایین می‌رفت نفس می‌کشید 

۷روز اون لوله لعنتی کنار لبش بود 

خوب شد ازش معذرت خواهی کردم  ،منو ببخش مامان جان 

منوببخش دخترم ،اشکامم می‌ریخت 

بوسش نکردم حسرتش ب دلم موند 

آخ مامان جان دخترم لیاقت مادرشدن بهم ندادی داغون شدم برای دوباره دیدنت 

منتظرم هنوز زنگ بزنن چرا براش پوشک نمیارین بگن اشتباه شده 

خدا تباه شدم کمکم کن شیرسینهام خشک شد بچم اگه بیاد چکارکنم ازکجا شیر بیارم براش خدا چقدر تو نامردشدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده عزیزم

و دلتو آروم کنه🖤🥀🥀💔💔

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی سخته من دخترم تا ۶ روزیش بستری بود لحظه لحظه میمردم وقتی کنارش بودم ولی موند الان یکسالو نیمشه.امیدوارم زوده زود جاش پربشه با ی کوچولوی ناز.خدا بهت آرامش بده عزیزم منو همدردی بدون