2777
2789
عنوان

عمم گف به خاک سیاه مینشونمت💔😭😭

4424 بازدید | 20 پست

خیلی اهل دعا جادو هستش و من خودم اعتقاد دارم

یه مشکلی داره با مامانم ب من گفت نمیزارم این ازدواجت سر بگیره خیلی حالم بده

این حُسین کیست؛کِه عآلم شُدِه دیوآنِه یِ او؟! 🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداشفاش بده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

حرز امام جواد همیشه گردنت باشه 

چیزی نیست ان‌شاءالله 

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

چند سال پیش که دعا گرفت ماشین بابام چپ کرد

داداش کوچیکم تصادف کرد مامانم وضعش داغون شده بود تا رفتیم باطل کردن 

ولی هنوزم اثراتش تو زندگیمون هست

این حُسین کیست؛کِه عآلم شُدِه دیوآنِه یِ او؟! 🫀

نفرینش رو حق باشه میگیره ولیییی دامن خودشم میگیره.نفرین سه تاش به سمت خودشه. یادتم باشه هیچچچچ قدرتی بالاتر از خواست و اراده خدا نیست کلید حل تمام مشکلات دست خودشه تامام

مولاست حسین.... آقاست حسین ...