2777
2789
عنوان

ماماناتون چقد تحمل بچه هاتون را دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 26 پست
آخ پس یکی مثل خودم پیدا شد

اره نگران نباش

بقیه هم میان اعتراف میکنن  

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معمولا بچه ام رو زودتر از اینکه بقیه ی خانواده بخوابن به زور میبرم میخوابونم برای همینه که دلم نمی‌خواد وقتی شوهرم خونه نیست برم خونه ی کسی چون مدام باید به پسرم تذکر بدم ولی خونه ی خودم هر کاری کنه عیبی نداره . 

حالا به مامانت حق میدم تو این سن حوصلشون کم میشه.

ولی من چون شهر دیگه ای زندگی میکنم حتی برای زایمان هم رفتم خونه مامانم دوماه موندم .و الان هم با دوبچه‌کوچیک هر وقت میرم بعد ۱۰ روز که میخوام برگردم میگن هنوز بمون 

ولی خودم هم هر وقت میرم کارای خونه رو انجام میدم هر سال قبل عید حتما خودم رو‌میرسونم با خواهرم خونه تکونی مامانم رو کامل انجام میدیم 

من بودن خونه خودم میموندم ازهمه جاراحتترم بابچه کوچیکیکی دوشب براتنوع می‌رفتم اونجا

همین الان به مامانم گفتم میرم خونه خودم امنیتش هم اوکیه میگه نه اینا اذیتت میکنن واجب نیست کربلا😢

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عاشق دخترامه،باهاشون بازی میکنه، وقت میذاره.دوروز نریم زنگ میزنه گریه میکنه

منم مامانم دوستشون داره ولی بچه های من لوسن خیلی وابسته به باباشون هستن اون نباشه دمار از روزگار من در میارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
یه روانشناسی می‌گفت شوهراتون که نیستن ،نرید خونه این و اونچون هم بابا رو از بچه گرفتید ،هم اسباب باز ...

واقعا درست گفته👌👌👌من خودم کاملا ایمن سازی شده بچه هام آزادن ولی اینجا هی باید مواظب باشم خرابکاری نکنن

یه روانشناسی می‌گفت شوهراتون که نیستن ،نرید خونه این و اونچون هم بابا رو از بچه گرفتید ،هم اسباب باز ...

کاش یکی اینو به خانواده ی شوهر من می‌گفت . آسمون رو به زمین میدوزن اگه من بدبخت بخوام تو خونم بمونم میگن یه زن جوون چرا باید تنها بمونه . یکی نیست بهشون بگه آخه پسر شما یکماه می‌ره مسافرت من کجا آواره بشم حتی دوست ندارم برم خونه ی پدرم خونه ی خودم رو به همه جا ترجیح میدم 

من مامانم جوونه ماشاالله صبر و حوصلشم بالاس از بچگی دخترمو نگه میداشت الانم که دخترم ۱۱سالشه بازم همینطوره،هرجا بره با خودش میبره گردش،خرید میبره،باهم فیلم میبینن،عصرا بابام میبره پارک،پدرشوهرومادرشوهرمم همینطوری رفتار میکنن با دخترم

شوهرم دائم ماموریته منم خونه خودم میمونم چرا باید برم خونه یکی دیگه اذیت میشم خونه خودم هر موقع بخوا ...

منم واقعا راحتترم ولی نمیزارن بمونم هی میگن تنها نمون

من مامانم جوونه ماشاالله صبر و حوصلشم بالاس از بچگی دخترمو نگه میداشت الانم که دخترم ۱۱سالشه بازم هم ...

منم دختر بزرگم دیگه عاقل شده و رابطش اوکی هست ولی کوچیکه بچست عقلش نمیرسه بهونه میگیره