2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو بارداری بین ماه ۴ و ۵ فیبروم گرفتم.که تا قبل از اون هرگز تجربش نکرده بودم،یکی از دلایلی که استراحتی شدم همین بود چون اگه بزرگ میشد و میرتکید باید لاپاروسکوپی انجام میدادم و این کابوسم شده بود،درد هم داشتم ولی با رعایت و استراحت بخیر گذشت،روز زایمانم(سزارین)دکترم بعد از بچم اونو درآورد.بزرگ بود یکم کوچیکتر از پرتقال.خودشم گفت خداروشکر بخیر گذشت ولی قطعا درد زیادی تحمل کردی

🙃
من تو بارداری بین ماه ۴ و ۵ فیبروم گرفتم.که تا قبل از اون هرگز تجربش نکرده بودم،یکی از دلایلی که است ...

قبلش هم بهم گفته بود اگه دردسرساز نباشه و جسبیده به بافت روز زایمان/سزارین درش میاره.که اگه اونجور بود بخاطر خونریزی زیاد ناشی از برش و اون حرفا همزمان با خونریزی سزارین خطرناک میشد برام.که خوشبختانه چسبیده نبود و دردسر نشد

🙃
فیبروم از نوع ساب سروز، 4 در 3، ولی هنوز اوایل بارداری هستم

۴سانتی یا ۴ میلی؟؟

من تو بارداری داشتم ساب سروز بود 

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

ببین اصلا نگران نباش.فیبروم ساب سروز نگرانی نداره.چون منم این نوع رو داشتم الان هر سوالی داری میتونی راحت بپرسی..

چند سانت بود برای شما؟

قطرش کمی بیشتر از ۵سانت.یعنی آخرین سونویی که ثبتش کرد این بود.ولی تا روز عمل کمی بزرگتر شده بود.بعد هم که دادنش به همسرم بده برای آزمایش اونو مادرم دیدنش جفتشون کلی دلشون سوخت برام😅

🙃

منم تو زمان بارداری بود که فهمیدم از این فیبروم دارم .البته مال من خیلی کوچیک بود ۱سانت اینا بود فک کنم.که خوشبختانه تو دوران بارداری و شیردهی رشدی نداشت.و هیچ خطری بزا بچه هم نداشت و منم طبیعی بچمو بدنیا آوردم.

بعد شیر دهی کم کم رشدش شروع شد بدون هیچ دردی یا خونریزی ای..فقط شکمم بزرگ میشد که بعد از چند سال وقتی به ۱۶سانتی رسید بخاطر اینکه هرکی میدید فک می‌کرد دوباره حاملم مجبور به جراحی شدم چون بارداری مجدد در اون شرایط ریسک داشت.