2777
2789
عنوان

چرا دکترم گفت دیگه باردار نشو😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 37 پست

نه بابا حتما منظورش این بوده که برای مدتی باردار نشی تا بدنت بازسازی بشه 

میگن رحم بعد از سه سال به طور کامل بازسازی میشه آخه جونم کورتاژ میگن به تنهایی به رحم آسیب میزنه بعد اینهمه خون از دست دادی اما خب خیلیا یک سال بعد هم باردار میشن 

گلم تو فکر نباش به خودت خوب برس تا بدنت دوباره جون بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورش احتمال زیاد ب این زودیا بود اول خودتو تقویت کن حداقل ی سال صبر کن جون بگیری بعدش

آره فعلا که باید به خودم برسم، اصلا نا ندارم دیگه، ولی حرفش الان یادم افتاده اذیت شدم

نه بابا حتما منظورش این بوده که برای مدتی باردار نشی تا بدنت بازسازی بشه میگن رحم بعد از سه سال به ط ...

آره بخدا اصلا جون ندارم، به علت خونریزی شدید یه دفه هموگلوبینم افت کرده، دکترمم خیلی نگران بود،

ولی میگم شاید یه مشکل دیگه وجود داشته که گفته دیگه باردار نشو😔

یدونه دارم، اینم دومین بارداریم بود که سقط شد😔

ناراحت نباش عزیزم برای خیلی‌ها پیش میاد 

و بدون که خدا خودش بهتر میدونه و صلاحت در این بوده 

مامان قشنگ 

ایشالا بدنت که جون گرفت. خدا بهت دوباره میده یه بچه دیگه  سالم و صالح 

خیلی از دوستای منم بچه اولشون کوتاه شد ولی خب یک سال یا دوسال بعدش یه بچه دیگه خدا گزاشت تو بغلشون 

خب خداروشکر بازم..حالا بزار دوباره اوکی شی بعدن برو دکتر

آره خداروشکر یه دختر ناز دارم، این یکی خداخواسته شده بود ولی وقتی ازدستش دادم داغون شدم، انگار دیوونه شده باشم همش میگم باید جاش پر شه برام😔

آره خداروشکر یه دختر ناز دارم، این یکی خداخواسته شده بود ولی وقتی ازدستش دادم داغون شدم، انگار دیوون ...

فکر نکن عزیزم روحیت خراب میشه..قسمت بوده ان شالله خدا دخترتو نگه داره برات

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀
ناراحت نباش عزیزم برای خیلی‌ها پیش میاد و بدون که خدا خودش بهتر میدونه و صلاحت در این بوده مامان قشن ...

ممنون از حرفای قشنگت عزیزدلم،

ده روز شبانه روز گریه کردم ولی از دیروز که بخاطر خونریزی شدید حالم بد شد، به این نتیجه رسیدم که اول باید خودمو حفظ کنم، من مادر یه بچه دیگه هم هستم که به من نیاز داره