2777
2789

سلام دخترم نه ماهشه،میخواد دندونای پایینی رو در بیاره امروز دکتر بردم که گفت علاوه بر دندون درآوردن یکی از گوشاش التهاب داره دارو داد

اینا به کنار هیچی نمیخوره نه شیرخشک نه غذا،شاید در روز ۱۵۰ سیسی شیرخشک بخوره با چندتا بیسکوییت مادر

اینکه شیر و غذا نمیخوره مشکلی پیش نمیاد؟ضعف نکنه،خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به عنوان مادری که هیچ کاری نموند که نکنم واسه اینکه بچم غذا بخوره و نخورد بهت میگم،هیچ کاری نکن اصلا عین خیالتم نباشه هیچیش نمیشه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
این دوره طبیعیه انقدر لثهاشون درد میاد میل ب غذا کم میشه

یعنی ضعف نمیکنن؟عزیزم چقدر طول میکشه دندون از توی لثه در بیاد؟الآن نوک دندون درآمده و تیزیش معلومه کاملا

مامان نیستم ولی پیگیر این چیزامدیدم با دست غذا خوردن و دوست دارن بچه هاپوره هویج امتحان کردین؟

آره عزیزم دوست نداره تنها چیزی که یه ذره میخوره پوره سیب زمینیه

خب نمیشه که صبح ظهر شب همش پوره سیب زمینی بخوره

طبیعیه گلم تا18ماهگیش که دهنش پربشه بدغذامیشع

ای واااای اینطوری که نصف وزنشو از دست میده

به عنوان مادری که هیچ کاری نموند که نکنم واسه اینکه بچم غذا بخوره و نخورد بهت میگم،هیچ کاری نکن اصلا ...

یعنی گشنه نمیشن اینا؟من میترسم ضعف بکنه

آره عزیزم دوست نداره تنها چیزی که یه ذره میخوره پوره سیب زمینیهخب نمیشه که صبح ظهر شب همش پوره سیب ز ...

خب هنوزم کوچولوئه...

میدونم هیجان داری در حال خوردن غذاهای متنوع ببینید ولی اگه میخوره و گرسنش نیست..واقعا داری با حساسیت خودتو اذیت می‌کنی...التهابات می‌خوابه..بدنش نیاز به غذای دیگه رو تشخیص میده ..اشتهارش باز میشه عزیزم

لذت ببر از همینی که الان داری🥰🥰

عادت های اتمی و اثر مرکب