2777
2789
عنوان

نوزاد هشت ماهه چه کلماتی باید بگه

223 بازدید | 12 پست

تجربه بچه داری ندارم و خیلی بلد نیستم که تو این سن چه چیز هایی یادمیگره

دختر من ۸ ماهشه و چهار دست و پا میره،خودش رو به میز یا ستون میگیره و بلند میشه ،دستشو بگیرم راه میره،چهارتا دندون داره و مهارت های حرکتیش حدودا خوبه اما فقط میگه ماما(مامان) بب(بابا) بوو(وقتی چیزی ناراحتش کنه) به(غذا) اد(به همه پسربچه هام میگه اد چون یکی از اقوام اسم پسرش مشابه این کلمه هست و با اون زیاد بازی میکنه) ولی مادرشوهرم میگه تو اصلا واسه بچه وقت نمیزاری و بچت هیچی بلد نیست

چه چیزایی باید یادش بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی باید ازادش بذاری

منظورت این هست که بزارم شیطونی کنه ذهنش باز بشه؟؟

آخه من فقط میزارم تو اتاقش بچرخه تو محیط هال پذیرایی فقط تو روروئک میزارمش چون میترسم وسایل رو بندازه رو خودش

پسر منم 8ماهشه همین طوره مه مه وبه به و اوخ یه سری صداهای نامفهوم رو میگه و چهار دست و پا میره پله آشپزخونه هم تقریبا بیست سانتی گاهی می‌ره بالا گاهیم ترس داره سه تا دندون داره بدیش اینه بدغذاست

پسر منم 8ماهشه همین طوره مه مه وبه به و اوخ یه سری صداهای نامفهوم رو میگه و چهار دست و پا میره پله آ ...

اتفاقا برعکس پسر شما دختر من به شدت پرغذاست و من برلش نگرانم،همیشه غذای بیشتر میخواد😂 و خودم حواسش رو با بازی پرت میکنم و اضافه غذا رو کنار میبرم 

پسر شما میتونه خودش بایسته؟؟ مثلا دست کسی رو نگیره و صاف وایسه؟؟

منظورت این هست که بزارم شیطونی کنه ذهنش باز بشه؟؟آخه من فقط میزارم تو اتاقش بچرخه تو محیط هال پذیرای ...

عزیزم وسایل خطرناک رو باید از محیط حذف کنی و اجازه بدی همه جای خونه ازادانه بچرخه و کشف کنه اما خودت مراقب باشی

هر چه از دوست رسد نیکوست...
اتفاقا برعکس پسر شما دختر من به شدت پرغذاست و من برلش نگرانم،همیشه غذای بیشتر میخواد😂 و خودم حواسش ...

نه بابا بدون کمکی نمیتونه دوتا دخترامم همینجوری بودن سر دختر اولم خیلی حساس بودم نسبت به رفتارش ولی دوتا بعدی رو نه هر بچه ای فرق میکنه خودتو نگران نکن از نوزادی و بچگیشون لذت ببر