2777
2789

سونو دادم هیچی نبوده ، دخترم و مجرد ، 

اذیتم چون میشه استحاضه و هی غسل و وضو و اینا اذیت میشم 

پزشکم گفت کاری نمیشه کرد طبیعیه و فلان 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

رازیانه دم کن  بخور 

وزن کم کن

بابا نی نی یارا منو قطع نکنید من ثنا و بهار ۹۶ ام گیتی ۱۹۹۲ و sanajan و دختر گلاب ام و یکی دیگه که یادم نیست چرا کاری میکنی که من با خط مادرشوهرم بیام اینجا آخه درسته برای  تاپیک سیاسی منو قطع کنی وصلم نکنی؟من تنهایی هامو وقتی واقعا جایی برا درد و دل نداشتم اینجا پر کردم دوستان دعا کنید حال همه مون خوب باشه دعا کنید خدا آدمای خوب سر راهمون بزاره و دعا کنید برای سلامتی و عافیت و عاقبت به خیری همه مون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رازیانه دم کن بخور وزن کم کن

وزنم طبیعیه ، قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۵ هستش 

رازیانه داریم این ماه امتحان میکنم مرسی 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️
از استرس و تغییر مخیط و اب و هوا هم میشه عزیزم

استرس که نزدیک امتحانای دانشگاه و چون جدیدا میرم سرکار یکمم استرس اونو دارم ولی اخه نزدیک یک ساله اینطوریم 

عزیزم کاش آزمایش آندومتریوز بدی

نمیخوام بترسونمت ولی منم مثل خودت بودم وقتی مجرد بودم لکه بینی داشتم و همه ی دکتر ها میگفتن طبیعیه و فلان ولی بعد از چند سال متوجه شدم که الان متوجه عواقبش شدم

پیگیری کن لطفا

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
عزیزم کاش آزمایش آندومتریوز بدینمیخوام بترسونمت ولی منم مثل خودت بودم وقتی مجرد بودم لکه بینی داشتم ...

مرسی که گفتی نه نمیترسم میرم ازمایش میدم 

چجوریه ؟ ازمایش خونه یا سونو 

ممنون میشم بگی ❤️

تنها چیزی که لکه بینی ده ساله ام رو قطع کرد دمنوش نعنا خشک بود، بعد از پایان پریود به مدت ده روز خوردم، هر بارم میخورم بعد از پریود، وگرنه انواع قرصها، رازیانه، سیاه دانه، سویق عدس هیچی هیچی هیچی تاثیر نداشت

استرس که نزدیک امتحانای دانشگاه و چون جدیدا میرم سرکار یکمم استرس اونو دارم ولی اخه نزدیک یک ساله ای ...

عزیزم دوستمون هم راست میگن ازمایش اندومتریوز رو بده ضرر نداره با قرص هم حلمیشه اوایلش نگران نباش 

مرسی که گفتی نه نمیترسم میرم ازمایش میدم چجوریه ؟ ازمایش خونه یا سونو ممنون میشم بگی ❤️

آزمایش خون به اسم ca125 روز ۳ تا ۵ پریود

از طریق سونو واژینال هم متوجه میشن ولی چون دختری نمیشه و به شکمی هم اعتباری نیست❤️

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
آزمایش خون به اسم ca125 روز ۳ تا ۵ پریوداز طریق سونو واژینال هم متوجه میشن ولی چون دختری نمیشه و به ...

اهااا مرسی عزیزم پس انجام میدم ممنونم 

منم همین مشکل داشتم رفتم دکترو بهم گفت تنبلی تخمدان داری و دارم دارو مصرف میکنم لکه بینی قبل پریودم ...

من دکتر رفتم و سونو هم دادم ولی دکتر گفت اوکیه 

2810