2777
2789

چند روز پیش باهاش بحث کردم چرا سرکار نمیری این همه سال نامزد موندیم تو عین خیالت نیست ولی دهن من سرویس شده خسته شدم گفتم انقد اذیت شدیم خونه ساختیم حالا خودت زدی ب گشادی ۱ هفته میری سرکار ۲ روز استراحت میدی ب خددت درحالی که می‌گفت بعد ماه صفر عروسی میگیریم منم گفتم کسی که بعد ماه صفر عروسی بگیره از الان باید تالار و .. رزرو کنه خلاصه باهاش بحثم شد بلاکش کردم  زنگ زدم به داداشم همه چیو گفتم قرارع الان با خواهرم بره خونشون بگه فازت چیه چ غلطی داری می‌کنی جالب این جاست زنگ زدم به برادر شوهرم میگم داداشت خونست میگه آره سرکار نرفته ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازاین مرد زندگی.  نمیاد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
وای خسته شدم دیگ بخدا همه خانوادم پشتمن برای طلاق از اولشم راضی نبودن بابام داداشم خواهرم همه پشتمن ...

دیگ خودت جواب خودتو دادی دوراز جون ما دیگ چی بگیم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

نباید داداشتو دخالت میدادی بعد شما اشتی میکنید اونها باهم بد میشن

چیکار کنم خب هیچ کس پشتمون نیست ن خانواده مزخرف اون ن خانواده بیمسئولیت خدم بلاخره باید تکلیفم روشن میشد یا ن

داداشتو نمیشناسمولی ممکنه اوضاع خرابتر بشهیکی این میگه دو‌تا اوناوضاع بدتر میشهخودت تشر بیا یه بزرگت ...

خب بزرگ‌ترش مامانشه ک فقط بلده تو مخییی بده چرت و پرت بگه از این آبی گرم نمیشه بااباشم ک گزاشته رفته معتاده اصلا نمی‌دونم کجاست ب کی بگم خب

نمی‌دونم خسته شدم از دوره مزخرف نامزدی ب داداشم میگم بهش بگه اگه میخاییی اینطوری ادامه بدی جدا شید ب ...

ببین قبل عروسی همه خودشونو میزنن به در و دیوار انقدر مخارج بالاست

کسی که به راحتی الان نمیره سرکار یعنی هنوز مسئولیت زندگی مشترک و قبول نکرده 

بعید نیست بعد ازدواجم همین بساط باشه

خیلی فکر کن

با این اوضاع اقتصادی شوهر آدم بشینه تو خونه

تازه الان جوون و سالمه، حال نداره کار کنه

یکم سنش بره بالا، وامصیبتا

داداشتو نمیشناسمولی ممکنه اوضاع خرابتر بشهیکی این میگه دو‌تا اوناوضاع بدتر میشهخودت تشر بیا یه بزرگت ...

داداشم خیلی باشخصیت و فهمیدس ازش خیلی مطمعنم فوقش نامزدم اگه بی احترامی و .. بکنه مطمعن میشم کلا قصد ش چیه جدا میشم