2777
2789

بد دل نیس،  چشم پاکه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیییییلی خیییییییلی منطقی و صبوره ینی من هرچقدر جیغ و داد کنم سرش لام تا کام حرف نمیزنه اروم که شدم انقدر خوب حرف میزنه خجالت میکشم دیگه ازش البته که رفتار بدم زیاد داره:)

شوهره من ب حدی با سیاسته ک احساس میکنم میدانه الان دادم چت میکنم تو نی نی سایت با اینکه خونه نیست

ب خدی سیاست مداری ک حالم داره بهم میخوره از موذی بازی زیادیش

اخلاقای خوب زیاد داره بنظرم این ی خصوصیت موذی بازیش ریده تو همه چیزش

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

مهربون

مسئولیت پذیر

وفادار

صادق

شوخ

در هر شرایطی حمایتم میکنه

ناراحتیم براش مهمه و سعی میکنه از دلم دربیاره

دلسوزه خانوادم ب مشکلی بخوره اولین نفر حاضره برای کمک

تا حالا ازش حرف زشت و بی احترامی ندیدم 

دلسوزه

دست و دلباز

عاشق

چشم پاکه❤

و.....

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خسیس نیس اهل دود نیس سطح سواد خیلی بالا، دست بزن نداره،مهربونه

الان اینارو گفتم کسی حسرت نخوره خواهشا دودش ببره تو چشمم ،بدیا خودشم داره 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

فرشته س خدا نگهش داره برات

ممنونم عزیزم❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤