2777
2789
از کجا پیدا کنم کسی امار بگیره ؟؟؟؟؟ببین حرفهای عاشقانه و رویایی نمیزنه هاااا. همش حرف کار و درس می ...

میدونم ولی حرفه دیگه،اعتمادی نیست تا ثابت نشه

نمیدونم توی تهران شنیدم یه سری آدما هستن کارشون همینه،پول میدی آمار میگیرن، توی سایت و گوگل و دیوار و اینجور جاها نگاه کن، خودتم میتونی تعقیب کنی ولی یکم ریسکه  

یه چیزی هم میخاستم بگم اینکه از آدم زبان باز دوری کن، کسی که تمیز صحبت میکنه، اهل هزار ترفند و حیله ...

ولی خلبان های چاق و یا حتی با قد 160 هم من دیدم تازه کپتن هم بود طرف 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم ولی حرفه دیگه،اعتمادی نیست تا ثابت نشهنمیدونم توی تهران شنیدم یه سری آدما هستن کارشون همینه،پ ...

من در این حد امار گرفتم که بفهمم ماشین و شغل و دانشگاهش و تحصیلاتش راست بوده  ولی مابقی نمیدونم 

نمیدونم خیلی سخته نمیدونم چطوری بفهمم؟ مثلا من وقتی باهاش حرف میزنم همیشه بهم میگی من حرفاتو انالیز ...

پس نمیتونی از زبون خودش حرف بکشی خیلی زرنگه، فقط غیر مستقیم آمار بگیر، اگه میتونی هزینه کنی توی ماشینش شنود و ردیاب بذار  ببین بعد از تو چیکار میکنه کجا میره با کی چی حرف میزنه تو ماشین ولی بنظرم ارزش نداره هزینه کنی، خودت از نظر مالی در چه حدی هستی؟

پس نمیتونی از زبون خودش حرف بکشی خیلی زرنگه، فقط غیر مستقیم آمار بگیر، اگه میتونی هزینه کنی توی ماشی ...

ببین با یه خط دیکه باهاش چت کردم دقیقاااا همین حرفها رو زد. پارسال هم همین حرفها رو میزد و امسال سوالهای یکسال پیشمو میپرسم جواباش با سال قبل یکی و کم پیدا میشه فرق کنه . دیگه نمیدونم یه دروغ داره به همه میگه یا راست میگه و اینکه چه دلیلی داره دروغ بگه . اینا رو موندم . کلا اینجور ادمها سختن 

من در این حد امار گرفتم که بفهمم ماشین و شغل و دانشگاهش و تحصیلاتش راست بوده ولی مابقی نمیدونم

دانشگاه و تحصیلات که همه دارن مزیت نیست،شغلش رو‌مطمینی که مثلا یه روز که پرواز داره برو دنبالش ببین راست میگه یا نه، شاید خودشو جای کسی جا زده مثلا داداشی پسرعمویی کسی که شباهت داشته باشه بهش،از اسم اون استفاده کنه، ماشین هم گفتی توی عکس دیدی خوب شاید دروغ میگه ، اون ماشین مال همون دوستش بوده از کجا میدونی اینا خرید فروش کردن؟ سند شو ندیدی که؟

ببین تو‌ تهران اعتماد به پسرا سخته حواس جمع باش

دانشگاه و تحصیلات که همه دارن مزیت نیست،شغلش رو‌مطمینی که مثلا یه روز که پرواز داره برو دنبالش ببین ...

همون دیگه . منم بابت اینا اعتماد ندارم. خودم صاف و ساده میرم جلو ولی نمیدونم اینا چین . یهو میبینی دل به یه سراب بستی 

ببین با یه خط دیکه باهاش چت کردم دقیقاااا همین حرفها رو زد. پارسال هم همین حرفها رو میزد و امسال سوا ...

دلیل دروغ گفتنش خیلی مشخصه میخواد مختو بزنه، ببین من خودم دوس پسر داشتم خونه فرمانیه و شغل تجارت و خانواده انچنانی و … داشت ولی به زبون نمیاورد، این همه اینارو بهت گفته یکم جالب نیست، اونی که دارا باشه به زبون نمیاره، که خونه فلان جا داره و فلان مبلغ پول داره و …

شاید یه دروغ رو تکرار میکنه، تنها راهش دیدن واقعیت از نزدیکه

چطوری بخوام اینو ازش ؟

از خودش هیچی نخواه، خودت پشت صحنه دست به کار شو

امارشو دربیار

دوتا مشاوره هم انجام بده قبلش، یکی مشاوره روانشناس تلفنی رایگانه ۱۴۸۰، اگه هزینه میتونی بکنی هم حضوری برو، یکی هم انرژی خوانی قهوه ( اینجا نمیتونم دقیق تایپ کنم)

از خودش هیچی نخواه، خودت پشت صحنه دست به کار شوامارشو دربیاردوتا مشاوره هم انجام بده قبلش، یکی مشاور ...

همون امار گرفتن بلد نیستم . بدبختی همشم کارش پروزه ا ی هروز یجاست نمیدونم کجا برم دنبالش