2777
2789
عنوان

کلااااافه شدممممم خداااااااا

134 بازدید | 15 پست

ینی  من تنها  ادمیم تو دنیا  که اول موهاش خشک  بوود  یدفعه  چرب  شده  چرا هیشکی  اینجوری  نبوده  🙃🙃🙃🙃 اعصابم  شدید  خوردده  خدددددا

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
تغییر هورمونی داشتی؟

نمیدونم  بقران  یه  ساله بیچارم  کرده  بهتربن جنس  مو رو داشتم  این چه کوفتی  بود  افتاد  به جونم

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

میتونی شامپویی استفاده کنی که بتونه مشکلتو حل کنه!

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
صبور باش یه مدت دیگه کچل میشی مشکلت حل میشه🤣🤣🤣🤣🤣

هرهرهرهر

صبور باش یه مدت دیگه کچل میشی مشکلت حل میشه🤣🤣🤣🤣🤣

ایول😂😂

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
میتونی شامپویی استفاده کنی که بتونه مشکلتو حل کنه!

شامپو الکیه  اینا  فقط باعث تمیزی  میشه  مشکل از درون  بدنه  که نمیدونم  چه کوفتیه

تغییر هورمونی داشتی؟

چه غلطی  کنم  بخدا  میخام  با دست بکنم

نمیدونم بقران یه ساله بیچارم کرده بهتربن جنس مو رو داشتم این چه کوفتی بود افتاد به جونم

برو آزمایش بده چکاپ کن هورمون رو جنس مو تاثیر میذاره 

تا اون موقع یه مقدار سرکه قاطی شامپوت بکن هم واسه ریزش خوبه هم کنترل چربی

Life is too short to not enjoy
برو آزمایش بده چکاپ کن هورمون رو جنس مو تاثیر میذاره تا اون موقع یه مقدار سرکه قاطی شامپوت بکن هم وا ...

هورمونی باشه درمان داره؟