2777
2789
عنوان

فرهنگ برخورد با تازه مادران

456 بازدید | 38 پست

۱. اگر از خانواده فرد زائو نیستیم و مثلا فامیل یا دوست و آشنا هستیم دیدار با زائو را به دو هفته بعد از زایمان موکول کنیم. در روزهای ابتدایی بعد زایمان مادر به شدت خسته و افسرده است و از خودشم بدش میاد و شرایط پذیرایی از ما رو نداره.

۲. وقتی به دیدن زائو میریم حداقل ۲ساعت قبل اطلاع بدیم و ملاقاتمون بیشتر از نیم ساعت نباشه.

۳. اگر بچه خواب بود لمسش نکنیم و اصرار به بیدار کردنش نداشته باشیم اون مادر خون دل خورده تا خوابوندش.

۴. به مادر مشاوره غیراصولی (ننه بلقیس گفته بچه رو فلان کنین) ندیم.

۵. به روش ها و سبک مادر در مراقبت از فرزندش احترام بذاریم و از تحمیل نظریاتمون خودداری کنیم.

۶. اگر مادر به ما در خصوص رفتار با فرزندش تذکر داد به خواسته مادر احترام بذاریم حتی اگر خودمون ۱۰تا بچه رو به ثمر رسونده باشیم.

۷. از قلقلک دادن کف پای نوزاد، بوسیدن صورت، اعمال هیجانی و لمس دهان نوزاد خودداری کنیم.

۸. فراموش نکنیم که مادر ۹ ماه فرزندش رو حمل کرده و درد زایمانش رو کشیده پس بیشتر از هرکس دیگه ای در خصوص فرزندش محق و دلسوزه بنابراین دایه مهربون تر از مادر نباشیم.

شما هم اگه نکته ای به ذهنتون میرسه یا تجربه ای در این باره دارین تو این تاپیک به اشتراک بذارین.😊

عالی بود

در مورد هیکل و وزن و قد نوزاد نظر ندیم

هر اسمی روی بچه گذاشتن بگیم الهی نامدار باشه و نقد نکنیم

با بردن کادوهای ارزونقیمت و بی ارزش شان خودمون رو پایین نیاریم

اگر مادر شیر خودش رو میده اتاق رو ترک کنیم نشینیم زل بزنیم به فرایند شیردهی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

همشون حرف دلم بود..مادر شوهر و پدرشوهر..خواهر شوهر..برادر شوهر..و کل فک و فامیلا اعثاب منو بهم ریختن دلم میخواد چشمامو ببندم و باز کنم ببینم پسرم میره مدرسه و دخالتا تموم شده...آی تو به بچه نمیرسی..آی تو دلت نمیاد شیر بدی..شیر خودتو چرا نداری..شیرخشک خوب نیس..بچه رو پوشک نکن..بچت چرا لاغره👩‍🦯

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی بوددر مورد هیکل و وزن و قد نوزاد نظر ندیمهر اسمی روی بچه گذاشتن بگیم الهی نامدار باشه و نقد نکن ...

وای عزیزم عالی بود. اتفاقا خودم هم اینا قبلا تو ذهنم بود ولی الان یادم رفت بنویسمشون. متشکرم. خودم هم چون یه ماهه زایمان کردم همه این مواردی که گفتین رو تجربه کردم.

همشون حرف دلم بود..مادر شوهر و پدرشوهر..خواهر شوهر..برادر شوهر..و کل فک و فامیلا اعثاب منو بهم ریختن ...

آخ آخ واقعا این رفتارها آدمو عذاب میدن. خودم هم یکی از زخم خورده هام.

عالی بوددر مورد هیکل و وزن و قد نوزاد نظر ندیمهر اسمی روی بچه گذاشتن بگیم الهی نامدار باشه و نقد نکن ...

نصف فامیل بخاطر بیشعوریشون سینه منو دیدن

احمقا من هرچی خودمو قایم میکردم چارچشمی نگا میکردن اتاقم ترک نمیکردن بیشعورا

زشته خوشکله به باباش رفته به آقاش رفته سیاهه لاغر چاقه نگوووووآخی چقد خودت ضعیف شدی رنگ و رو نداری د ...

وااای خیلی رو مخه. انگار ما خودمون کوریم. که چی مثلا.

وای عزیزم عالی بود. اتفاقا خودم هم اینا قبلا تو ذهنم بود ولی الان یادم رفت بنویسمشون. متشکرم. خودم ه ...

تازه اول راهی یه نصیحت خواهرانه تا میتونی هرکی هرچی گفت جواب بده خودخوری نکن مث من ک داغون بشی