2777
2789
عنوان

خواهرم داره متن خودکشی مینویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا آشنا شده با خودکشی؟

تلوزیون

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

حالا چی نوشته ؟

خوب دعواش نکنین گناه داره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الانداره لاک میزنه😑🤣🤣

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

نوشت، بگو بدخطه، از نو بنویس!!

اره همینجوری شوخی میکنم یادش میره😂

خب عزیزم چرا گذاشتی همچین فیلمایی ببینه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من همش تو خونه نیستم که

حالا چی نوشته ؟خوب دعواش نکنین گناه داره

نوشته بود از کیا عصبیه😂

نوشته بود از کیا عصبیه😂

عزیزم ...برو برگه رو پاره کن و ارومش کن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خب تو هم باهاش خودتو بکش تا د ادم سمی رو کره خاکی نباشه میدونی نی نی سایت شده مهد کودک ،ی مشت تازه ب ...

متاسفم برات

فقط همین

همین امثال شما باعث شده حالم از نی نی سایت بهم بخوره

متاسفانه هیچ شعوری ندارید

همسن و سال این بودم بدون این که مشکل خاصی داشته باشم یه مدت تو فکرم بود خودم رو از پنجره یا بالکن پرت کنم پایین

مشکلی نداشتم صرفا برام جالب بود و فکر می کردم می تونم خودم رو به طبقات یا درخت گیر بدم و چیزیم نشه

چند بار لبه پنجره هم نشستم 

این رو گفتم که بدونید ممکن شوخی شوخی جدی بشه