2777
2789
عنوان

مادرهمسرم میخواد بره کربلا بیاااااین لطفا واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 20 پست
عزیزم ولیمه کوچیک چیعپس کادو و پول رو نگه داریم موقع اومدنشون؟

یعنی یه ناهار یا شام به فرزندان قبل رفتن میدن

اره کلا کادو رو بعد اومدن میدن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
یعنی یه ناهار یا شام به فرزندان قبل رفتن میدناره کلا کادو رو بعد اومدن میدن

ممنون عزیزمممم 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندسالته؟علت این حجم استرس چیه؟اونا رو از خودت بالاتر میدونی؟

عزیزم من ۲۳ سالمه 

نه عزیزم اونا رو بالاتر از خودم نمیدونم 

میرم دیدن مادرشوهرم یعنی چون اونا بالاترن میرم؟ 

عزیزم تاپیکامو ببینی میفهمی من به همه احترام میزارم و کلا احترام گذاشتن و محبت کردنو دوس دارم خانواده همسرمو ب شدت دوسشون دارم..پدر همسرم فوت شدن مادرشوهرم با یکی از دختراش ک مجرده تنها زندگی میکنن بدون هیچ حقوقی...

یکی از خواهرشوهرام وضعش ب شدت خوبه ولی این دلیل نمیشه اونارو بالاتر ببینم چون اونا حتی تو لباس پوشیدنم از من تقلید میکنن حتی رنگ لاک حتی مدل ارایشم حتی رنگ موهام حتی همه چیم...و من تقلیدشونو دوس دارم چون سلیقمو دوس دارن 

رابطع من با خانواده همسرم کاملا بر پایه احترام و محبته عزیزم❤

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍