2777
2789

آدم‌شناسای خوبین.اگ ی گربه اومد سمتتون یا ازتون نترسید ینی خوبین:) باگربه‌ها مهربون‌ باشین نفرینشون خیلی می‌گیره 🫴🏼

👩🏼‍🦱

گربه ها از سر و کول من بذارم میان بالا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اکثر گورباها میان روی پاهام میخوابن🥲

|•کاربر فزووعےہخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ (همون راز_مامانیییی) فیک و دروغگو هستن لطفا وقت باارزشتونو صرف شرکت در تاپیک‌های این کاربرها نکنید•| |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فوبیای شدید گربه دارم از کودکی 

به یه دلیلی خیلی بد ترسیدم از گربه هنوزم بعده ۲۴سال خوابشو میبینم

بعد جالبه گربه ها اصلا سمتم نمیان مثلا جلو درمون پره ۵،۶تان به همه میچسبن من کع میرم کلا پراکنده میشن

ولی از نظر هوشی از سگ پایین ترن. یجوری تو ژسته قیافه شون انگار همه چی میفهمن.  واقعا جذابن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

چه ربطی داره، گربه چه میدونه خوب و بد کیه. گربه که معروفه به نمک نشناسی و بی چشم و رویی، البته که به هیچ موجود زنده،چه انسان و حیوان و گیاه نباید ظلم کرد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یه جا خوندم هر وقت به گربه غذا دادین نیت کنید یبار این کار و کردم باورم نمیشد ولی مشکلم حل شد

کلا کار خوب کنید به افریده خدا رحم کنید گره کارتون باز میشه، تو این گرما برای گنجشک و پرنده ها هم اب بزارید خیلی خوبه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چه ربطی داره، گربه چه میدونه خوب و بد کیه. گربه که معروفه به نمک نشناسی و بی چشم و رویی، البته که به ...

خیلی‌م ربط داره

ی‌کم تحقیق کنین لاقل 🤝🏼

👩🏼‍🦱
کلا کار خوب کنید به افریده خدا رحم کنید گره کارتون باز میشه، تو این گرما برای گنجشک و پرنده ها هم اب ...

میذارم ، تو زمستون هم برای کبوتر ها گندم میریزم همیشه هم گره کارم‌ باز میشه به لطف خدا 

چه ربطی داره، گربه چه میدونه خوب و بد کیه. گربه که معروفه به نمک نشناسی و بی چشم و رویی، البته که به ...

این حرفو نمی‌دونم دفعه اول کی گفت  انداخت دهن بعضیا.

اما از حیونا بی چشم رویی ندیدم. مار عقربه فقط خطرناکه اونم اگه احساس خطر کنه سمتش نرین کارای نمیکنه.