2777
2789

بعد میگه شوخی کردم .بعد بعضی از مواقع که حرف می‌زنیم خیلی به چشمام نگاه می‌کنه .و اینکه همش یه کارایی می‌کنه که من خوشم بیاد مثلا به کارایی برام انجام میده.

رفتارش تغییر کرده .

نظرتون چیه ؟

ازش بپرس تا حالا عاشق شدی😁

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین این رفاقتی که مد نظر شماست تو ایران امکان پذیر نیست چون فرهنگ ایران هنوز ب اون لول نرسیده

بخاطر همین بنظرم اگه توی فکرت اینکه باهم دوستین هنوز... این آقا دیگه ازش برات دوست در نمیاد بهتره ارتباطتو کم کنی

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋  این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد داشتم که الان از هم جدا شدیم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵 از هم جدا شدیم ولی با اینکه دیگه هیچوقت به زندگیم برنمیگرده اولین و اخرین مردی که من دیوونش شدم و تا همیشه به عشقش وفادار میمونم🌸🌿🦋  این کاربر از ۱ شهریور استارت کارای مهاجرتشو زده .. نمیدونم چندسال طول میکشه ولی خوشحالم که شروعش کردم😍😉💖  دیگه زندگیش بی هدف نیست...🌿کنار درس خوندن داره تدریس میکنه👩🏻‍🏫💙 و کار آموز روانشناسیه👩‍🎓 😍🌸 هر روز ورزش میکنه و خیلی خوشحاله🥋             

تحقیقات جدید میگن موقع صحبت عادی زن و مرد نقاط جنسی مغز مردها فعال میشه پس هیچ دوستی عادی وجود ندارن اینو ی استاد دانشگاه گفت که تو نشریه لنست منتشر شده 

احتمالا دیده شما خیلی تمایل نداری خواسته غرورش نشکنه

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 

خیلی مواظب باشید سعی کن حد و مرز رو تو روابط هم خودت تعیین کنی هم حفظ کنی رفاقت زن و مرد نامحرم هم درست نیست 

اگر باردیگه گفت دوست بشیم اگر قصدش ازدواج هست قبول کن لطفاً عمرتو تلف نکن....فرصت های ازدواج رو از دست نده 

یک زن از نظر عاطفی همزمان نمیتونه دو شخص رو تو قلبش داشته باشه

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن