2777
2789

این هنه امسال تلاش کردم زحمت کشیدم تمام آرزوهام نابود شد 

تو. رو ب هقت جد و آبادتون اسم مهارت و آرایشگری و خیاطی و آزاد و پیام تو تاپیک من نمیارین خواهش کردم ازتون 

خیلیییییییییی حالم بدههههههععههه 

تمام نمراتم ترمیم امسال بود با معدل ۱۷.۸۸ تراز ۷۹۰۰ دادن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورا خدا ول کن دیگه شده دائم هرچی تاپیک گریه و ناله از کنکور میبینم تو زدی خدایی 24 سالته مثل یه بچه میخوایی برا کنکور گریه کنی؟؟؟ شد شد نشد به جهنم 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
تورا خدا ول کن دیگه شده دائم هرچی تاپیک گریه و ناله از کنکور میبینم تو زدی خدایی 24 سالته مثل یه بچه ...

اه ولم کن 

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        با هزینه واقعا مناسب  (۳۸۰هزار تومان ماهیانه )  سوالاتتون رایگان جواب میدم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ب کنکوری ها   

تراز ۷۹۰۰ پرستاری آزاد؟روزانه میاره 😐

تراز سوابقش شده ۷۹۰۰

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

تراز ۷۹۰۰ پرستاری آزاد؟روزانه میاره 😐

تراز کلم میشه ۷۷۰۰😭