من که باردارم نمیشم سر اولی! احتمالا یه چند وقت دیگه iui
امیدوارم به اونجاها نکشه برم ای وی اف
ولی ای وی اف تعیین جنسیتش قطعیه.اگه مشکلی ندارید بااحتمال بالا بگیره
یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله اما قطعیتش بالا نیست به اندازه ای وی اف. ولی من بخاطر جنبه درمانی اش ناباروری شاید برم هر چند امیدوارم زودتر باردار شم.
یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
من باردار میشم ۲تا دختر دارم فقط برای تعیین جنسیت میخوام برم کدوم بهتره؟
اگه قطعی میخوای ریسک نکن ای وی اف.
من باردار میشم ۲تا دختر دارم فقط برای تعیین جنسیت میخوام برم کدوم بهتره؟
خدا گل دخترات رو حفظ کنه بانو
اگه با هزینه مشکل نداربدivf