2777
2789
عنوان

مجردان چشم و گوشتون را باز کنید

433 بازدید | 43 پست

ما خدارا شکر خانواده مقیدیم ، نمازمان را اول وقت می‌خونیم،  مثلا مهمانی باشه ، اذان بگه ، بیست دقیقه ای دیگه همه چی تعطیله تا همه نماز بخونن ، هميشه هم اطرافمون همین جور آدما بودن ، داماد،  عروس ، تا اینکه برای من خواستگار آمد،  خیلی نماز برام اهمیت داشت ، توی چت های قبل از عقد باب آشنایی  وقت نماز تعطیل میکردم ، یا استیکر وقت نماز میذاشتم 

دیدم که اهل نماز هست ، عقد هروقت میومد خونمون نمازش اول وقت میخوند ، تا اینه یه وقتایی من میرفتم خونشون ، اونجا هم میخوند ولی شاید یه ساعت بعد از اذان 

ولی بحث اصلی من برادر شوهرمه ، با اینکه خانواده مذهبی هستن ، برادر شوهرم هیج وقت ندیدم نماز بخونه ، امسال هم ازدواج کرد ، با یه خانواده مذهبی 

مجردا وقتی کسی اومد خواستگاریت،  نگین باباش اینجوریه حتما خودش هم همین جوره ، قشنگ تحقیق کنین ، خانواده جاریم سر اینکه خانواده همسرم سرشناس و مذهبی بودن تحقیق نکردن ، شایدم برای جاریم عادی باشه ، ولی کسایی که این مسائل براشون مهمه حتما تحقیق کنن ، هم از خانواده هم از طرف 

چرا فک میکنی چون نماز میخونی بابد همه مث شما باشن؟ شوهرتو ک انتخاب کردی اما برادر شوهرت بین خودش و خداشه ب کسی ربطی نداره

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

حرف کاملا حق

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فک میکنی چون نماز میخونی بابد همه مث شما باشن؟ شوهرتو ک انتخاب کردی اما برادر شوهرت بین خودش و خ ...

گفتم اگه براتون این چیزا مهمه خوب تحقیق کنید ، نگفتم که اون بده ، شاید جاریم همین جوری پسندیده 

خب نماز نخوندن برادر شوهرم مگه باید لحاظ بشه

سخت میگیری به نظرم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

الان دیگه اونقدرا برای کسی اهمیت نداره من و خواهرام و پدر مادرم نماز میخونیم برادرم سالی یک رکعت نمیخونه زنش و خانواده زنش هم مشکل ندارن 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

گفتم اگه براتون این چیزا مهمه خوب تحقیق کنید ، نگفتم که اون بده ، شاید جاریم همین جوری پسندیده

چرا برا کسی باید نماز خوندن بقیه مهم باشه اصن 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نماز مگه همه معیارها هس؟؟؟؟؟؟؟ انقد نماز خون و مذهبی یا حالا هرچی دیدم که خون به دل زن و بچشون کردند که نگو، دین اول انسانیت، بعد مابقی معیارها، لطفا مخالفین محترم ریپ نزنن که نمیخام بحث کنم با کسی 

2810