2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گوشی شوهرم دیدم داغون شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 100 پست
عزیزم چه فرقی میکنه.ریشه هر عملی از ذهن آدمه.من چطور میتونم به همچین ذهنی اعتماد کنم دیگه😔

وواقعا درکت میکنم 

خودم دارم با این موضوع دست و پنجه گرم میکنم 

نمیدونم چیکار کنم 

میگم فردا روز خدا میگه تو زنش بودی و میدونستی 

چرا کاری نکردی تو هم مسئولی 

نمیدونم بخدا 

از طرفی اخه بگم چجوری فهمیدم‌

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
دنیا داره نابود میشه.الان مردا هم بشه کنترل کرد بعضی از خانوم هارو نمیشه متاسفانه خودشونو با چیزای ب ...

برا من جالبه حالا تو میخوای انجام بدی چرا بقیه رو تشویق میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا داره نابود میشه.الان مردا هم بشه کنترل کرد بعضی از خانوم هارو نمیشه متاسفانه خودشونو با چیزای ب ...

مرد من چشم پاکه ازین مطمئنم ولی نمیشه چشمشو ببنده،وقتی زنا بالباس خواب دارن میان تو خیابون.🙁😒

همشون همینن. بی خیال شو.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ممنون عزیزم دعا کنید برام تو شرایط بدی قرار گرفتم😔

ان شاءالله عزیزم همه چی درست میشه😍

صبور باش گلم و توکل کن به خدا وهر روز سوره ی نور وبخون 

ان شاءالله که همسرتون لیاقت هدایت وداشته باشه وسر به راه بشه😘🌹تو خدا رو داری

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️

وقتی بعضی خانما با بیرون اومدنشون تو خیابون هزار جور وزک میکننو لباس مناسب نمی پوشن نباید انتظار داشته باشن مردشون هم بهشون خیانت نکنه،چون خودشونم باعث میشن مردای دیگه به گناه بیوفتن.

هر کس اختیار خودشو داره من با آزادی مخالفتی ندارم ،ولی ما داریم تو جامعه زندگی میکنیم،بعضی زنا بایه وضعی میان تو خیابون که منی که زن هستم هم شرمم میشه نگاهش کنم،خدا بداد جوونای این دوره زمونه برسه،

نمیدونم با این وضع آینده این دختر پسرا چی میخواد بشه.

مشاوره هم میدن که چه کار کنیم در مقابل این موضوع؟با خط همراه هم میشه زنگ زد؟

من تا حالا فقط برای پاسخگویی به احکام استفاده کردم و خیلی خوب بوده ولی بازم یه زنگ بزنین ببینین بخش مشاوره اش چجوره

آره با تلفن همراه هم میشه

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
این دنیا دیگه به درد نمیخوره😔خداکنه جنگ بشه من که از خدامه بمیرم از غصه های دنیا خسته ام😭

یه قسمت زندگی پس از زندگی بود که حتی بخاطر اینکه آرزوی مرگ میکرد بازخواست شده بود 

صبور باش و بدون که خدا برات جبران میکنه