2777
2789
عنوان

ضعف جنسی مرد

324 بازدید | 15 پست

من تازگی فهمیدم فردی که همدیگرو دوست داریم ممکنه بیضه اش رو تو عمل بردارن (یکی از بیضه هاشو)، اسپرماش ممکنه مشکل داشته باشن و نیاز جنسیش هم خیلی کم باشه. از اونجایی که درد بیضه هاش شدیده (کیست داره) عمل باید بکنه. اما میگه نمی‌دونم کی عمل کنم مثلا ممکنه چند ماه باهم باشیم بگه اصلا عمل نمیکنم یا مثلا ازدواج کنیم عمل کنه میل جنسی از دست بره که خوب من آدم گرمی هستم.

به نظرتون بهش بگم برو فکراتو کن اگه خواستی عمل کنی و نتیجه مشخص شد، بعد بیا سراغ من یا بهش برمیخوره؟ مثلا بگم تا وقتی عمل نکردی باهم حرف نزنیم؟ چون ممکنه باهم باشیم اینم عمل نکنه یا عمل کنه یهو بیضه رو بردارن خیلی خجالت بکشه. یعنی یه فرجه میدم که بره و عمل کنه خوب شد برگرده. به نظرتون خوبه اینجوری بگم؟

کاربری دست ٣ نفره

دردم گرفت 

من ک بیضه ندارم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه بدون رابطه جنسی به نظرت میشه زندگی کرد ؟ پس من چی ؟

عزیزم رابطه چیزی نیس ک  نادیدش بگیری

فکراتو بکن ک خدایی نکرده فردا تو زندگیت اذیت نشی با توجه ب اینکه خودت گرمی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اره سمت چپه😔 چرا چپ مهمه؟

نمیدونم دقیق اخه یکیش هم برا بارداری کافیه والا این چیزی بود ک دکتر ب ما گفت ولی واقعا بده بهش این چیزا و بگی و بزاریش کنار ی دعوایی چیزی راه بنداز تا بره مستقیم بش نگو گناه داره

نمیدونم دقیق اخه یکیش هم برا بارداری کافیه والا این چیزی بود ک دکتر ب ما گفت ولی واقعا بده بهش این چ ...

عین خر تو گل گیر کردم موندم بخدا چجوری بگم اینی که نوشتم بده؟

کاربری دست ٣ نفره