2777
2789
عنوان

کیست مویی

76 بازدید | 10 پست

سلام خانوما تورو خدا بیایید در حال اقدامم کیست مویی هم دارم .ولی میترسم عمل کنم راه کاری دارید؟ میترسم باردارم بشم مشکل ساز شه یا دگه بچه دور از جون مریض شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درش بیار

اگر باداری بشی و  عفونت کنه دیگه بدبخت میشی قشنگ

چون تا دو هفته زخم بازه کامل باید رو شکم بخوابی ک اگر حامله شی ممکن نیست

عملش اصلا درد نداره

فقط بعدش مراقبت داره همین

راهی نداره جز عمل منم داشتم عمل کردم ولی عمل بسته انجام بده یعنی بخیه بزنن هرچی دیرتر عمل کنی کیست ب ...

درد نداشت ؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

استارتر عمل کن بعد باردار شو حتما 

چون باردار میشی سنگین میشی بیشتر اوقات هم میخوابی یا میشینی این عود می‌کنه و بیچارت می‌کنه از درد و عفونت 

دوتا از فامیلامون تو بارداری عود کرد همون تو بارداری رفتن عمل کردن کیست مویی چه قدرم اذیت شدن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
راهی نداره جز عمل منم داشتم عمل کردم ولی عمل بسته انجام بده یعنی بخیه بزنن هرچی دیرتر عمل کنی کیست ب ...

هزینش چقدره؟ بیمارستان انجام دادید ؟آدرس میگید ممنون

درسته که میگن بسته برمیگرده ولی باز نه ؟

هزینش چقدره؟ بیمارستان انجام دادید ؟آدرس میگید ممنوندرسته که میگن بسته برمیگرده ولی باز نه ؟

من با بیمه بود برای همین هزینه ای ندادیم فقط هزینه غذا دادیم ولی خب بدونه بیمه فک کنم ۴ تومن هزینه عملش میشه عمل سختی نیست من اصفهان عمل کردم و اینکه عمل باز ۶ ماه طول میکشه تا روی گوشت پوست بیاد و هرروز باید پانسمانت کنن و موقع پانسمان عوض کردن کلی درد میکشی عمل باز اصلن خوب نیست عمل بسته بخیه میکنی و مدت استراحتت به جای شیش ماه فقط دوهفته کافیه کامل دراز بکشی روی شکم بعدن شروع کنی کم کم به فعالیت

من با بیمه بود برای همین هزینه ای ندادیم فقط هزینه غذا دادیم ولی خب بدونه بیمه فک کنم ۴ تومن هزینه ع ...

مرسی عزیزم که وقتنو گذاشتین یه دو سوال دیگه😅 .شما چند سال که عمل انجام دادید؟درسته که میگن عمل باز دیگه برنمیگرده؟

شما با لیزر انجام دادین درسته ؟

مرسی عزیزم که وقتنو گذاشتین یه دو سوال دیگه😅 .شما چند سال که عمل انجام دادید؟درسته که میگن عمل باز ...

نه من عمل کردم بخیه زدند لیزر انجام ندادم چون لیزر جدیده و خیلی کسی انجام نداده و مشخص نیست که کامل این کیست برداشته بشه من دوسال پیش عمل کردم و برگشتنش ربطی به نوع عمل نداره ربط به این داره که دلیل کیستی که زدید چی بوده اگه ارثی باشه و برای اطرافیانتون زیاد اتفاق افتاده باشه هرنوع عملی که انجام بدید امکان عود مجدد هست و بهتره کیست رو بدید پاتولوژی تفاوت عمل بسته و باز فقط تو دوره نقاهتش هست که عمل بسته دوهفته استراحت میکنید به جای ۶ ماه