سلام خانوما تورو خدا بیایید در حال اقدامم کیست مویی هم دارم .ولی میترسم عمل کنم راه کاری دارید؟ میترسم باردارم بشم مشکل ساز شه یا دگه بچه دور از جون مریض شه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
راهی نداره جز عمل منم داشتم عمل کردم ولی عمل بسته انجام بده یعنی بخیه بزنن هرچی دیرتر عمل کنی کیست ب ...
درد نداشت ؟
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
چون باردار میشی سنگین میشی بیشتر اوقات هم میخوابی یا میشینی این عود میکنه و بیچارت میکنه از درد و عفونت
دوتا از فامیلامون تو بارداری عود کرد همون تو بارداری رفتن عمل کردن کیست مویی چه قدرم اذیت شدن
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
هزینش چقدره؟ بیمارستان انجام دادید ؟آدرس میگید ممنوندرسته که میگن بسته برمیگرده ولی باز نه ؟
من با بیمه بود برای همین هزینه ای ندادیم فقط هزینه غذا دادیم ولی خب بدونه بیمه فک کنم ۴ تومن هزینه عملش میشه عمل سختی نیست من اصفهان عمل کردم و اینکه عمل باز ۶ ماه طول میکشه تا روی گوشت پوست بیاد و هرروز باید پانسمانت کنن و موقع پانسمان عوض کردن کلی درد میکشی عمل باز اصلن خوب نیست عمل بسته بخیه میکنی و مدت استراحتت به جای شیش ماه فقط دوهفته کافیه کامل دراز بکشی روی شکم بعدن شروع کنی کم کم به فعالیت
مرسی عزیزم که وقتنو گذاشتین یه دو سوال دیگه😅 .شما چند سال که عمل انجام دادید؟درسته که میگن عمل باز ...
نه من عمل کردم بخیه زدند لیزر انجام ندادم چون لیزر جدیده و خیلی کسی انجام نداده و مشخص نیست که کامل این کیست برداشته بشه من دوسال پیش عمل کردم و برگشتنش ربطی به نوع عمل نداره ربط به این داره که دلیل کیستی که زدید چی بوده اگه ارثی باشه و برای اطرافیانتون زیاد اتفاق افتاده باشه هرنوع عملی که انجام بدید امکان عود مجدد هست و بهتره کیست رو بدید پاتولوژی تفاوت عمل بسته و باز فقط تو دوره نقاهتش هست که عمل بسته دوهفته استراحت میکنید به جای ۶ ماه