2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سازمان سنجش انجام میده و جرم نیس

باشه پس میگم نی نی یار شمارتو بده پلیس فتا 🤧

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
رسمی 😂😂 خب اوکی شماره این رابط رسمی رو همینجا توی تاپیک بذار، رسمیه دیگه مشکلی نیست

عزیزم من خودم کنکوری ام و ربطی ب اونا ندارم گفتم اگ کسی میخاد بهش شمارشون و بدم ن اینکه خودم انجام میدم

فکر کرده ملت.... 🤦🏻‍♀️حالم ازین ادما بهم میخوره

واقعا به شعور مردم توهین میکنن، اگر چنین کار چرتی هم اتفاق بیوفته نمیان جار بزننش توی سایت عمومی، یا میخواد جیب مردم رو بزنه یا دیدگاه عمومی رو به قبولی‌ها خراب کنه

عزیزم من خودم کنکوری ام و ربطی ب اونا ندارم گفتم اگ کسی میخاد بهش شمارشون و بدم ن اینکه خودم انجام م ...

اوکی شماره و اسم طرف رو بذار توی تاپیک 

اگر طبق گفته شما رسمی و قانونیه، مشکلی پیش نمیاد

دوستان لطفا ارامش خودتونو حفظ کنید به استاتر هم توهین نکنید ایشون درست میگن خرید صندلی هست با هزینه خیلی زیاد اما به چه صورت؟

اخرش موقع فارغ التحصیلی گیر میدن و مدرک تحصیلی روتحویل نمیدن چون برگه قبولی سنجش رو ندارید😁

یعنی هیچی به هیچی

واقعا به شعور مردم توهین میکنن، اگر چنین کار چرتی هم اتفاق بیوفته نمیان جار بزننش توی سایت عمومی، یا ...

اره 

بعد توجیهش جالبه😂گفتنننن جرم نیسسس🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️با این عقل میخوان بشینن سر کلاس پزشکی و دندون 

... 🤍🦋