2777
2789
عنوان

با پسر دیابتی ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 37 پست

من خیلی وقته دیابت دارم مثل شما مثل بقیه زندگی عادی دارم 

دو تا بچه دارم کار میکنم غذا میخورم حرف میزنم 

هیچ مشکلی ندارم 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمینم کاربر مرد هستی

خیر عزیزم

یکم افکارتو بشور

چند روز پیش یکی تو سایت نوشته بود خواستگارش دیابتی بوده و مشکل جنسی داشته

گفتم شاید ربط داشته باشن

زنها حق دارن با مردای سالم ازدواج کنن

دیابت تایپ ۱ درمان قطعی نداره باید تا آخر عمر انسولین مصرف کنه و در بهترین حالت و کنترل شده ترین حال ...

عه نمی‌دونستم اینجوری من باشم ازدواج نمی‌کنم چون خودمم سختم میشه همیشه باید مراقبش باشم و هر غذایی رو نباید بدم بخوره 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

نه مدسکیپ نه آپتودیت چیزی از تغییرات میل جنسی در اثر استفاده از انسولین گزارش نشده

والا منم تو یه مقاله خوندم 

اگر به فرزند هم منتقل بشه 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
والا منم تو یه مقاله خوندم اگر به فرزند هم منتقل بشه

دیابت تایپ ۱ یک بیماری اتوایمیون هست که عوامل محیطی بیشتر دخیل هست

اون دیابت تایپ ۲ که زمینه ارثی بالاتره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

اتفاقا بهش فکر کردم

چون پدرم دیابتی هستن و درک این موضوع واسم راحت تره

اگه اخلاق خوب داشته باشه ، شخصیتش هم مشابه خودم باشه ،اره قبول میکنم

یعنی تو خودم میبینم که بخوام علاوه بر خودم از اونم مراقبت کنم.

🍁🧡