2777
2789
عنوان

با این وضع چطور بچه دوم و سوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونم بپرسم درامدتون چقدره؟؟

شغل شوهرم جوری نیست بگم درآمدش چقدر هست فقط میتوونم بگم همه چیز میخریم معمولی از گوشت و مرغ و ...

پوشاک هم سالی دوبار 

مسافرت هم سالی یکبار 

البته لاکچری بازی در نمیاریم 

زمین کشاورزی ارثیه داریم بعضی نیازها اونجوری تامین میشن...

خدا رو شکر تا الان محتاج بندگان خدااا نبودیم 

❤❤❤
نگو خواهشا.بدنیا اومده؟

همین الانشم منو همش فحش و میده بچه شو میخوام چه کار چه خیری تو زندگی این دیدم خدا خودش وضعیت منو میدونه  این بلا رو سرم آورد خدا دشمن منه وگرنه با منه بندش این مارو نمی‌کرد  خودمو بکشم راحت میشم فقط به خاطر دوتا دخترام دارم تحمتگل میکنم. خیلی سخته خدا سر هیچ کس نیاره 

الان بیشتریا از دست دادن خوب خدا از اونا نمی‌گرفت از منه بدبخت می‌گرفت

توروخدا ناشکری نکن خواهش میکنم.قدر فرشته هاتو بدون.خدا صلاح ومصلحت دونسته.من کلی تو زندگیم سختی کشیدم ومیکشم همین الان با بغض میخوام بخوابم خسته م ولی هیچوقت نگفتم چرا بچه دارشدم.همسر من کلا از لحاظ زندگی وهمه چی نسبت به شغلش پایین تره از زندگی عقب موندم شغل شوهرم عالیه اما یه حلقه ندارم یه زندگی داغون دارم که خجالت میکشم مهمون دعوت کنم بخدا از صبح دعوا داریم خسته م

این روشهای مامان بزرکی رو کجا سرچ کنم😅

نمیدونم والله منم از مادرشوهرم دیدم و یاد گرفتم یعنی بچه رو عین خمیر نونوایی میگیره تو دستش 😄جالبه که اون فسقلی هم خوشش میومد انقدر همکاری میکرد باهاش .حالا خدا رحم میکرد اگر ما یه ذره کج و کوله بغلش میکردیم خونه رو سرش بود . 😅 واقعا نوشتنی نیست ولی کلا با رعایت جوانب ایمنی اصلا با بچه گوگولی برخورد نمیکرد . میگفت بچه باید سفت وسخت بشه اگر همه اش یه جا بخوابه شل و وارفته میشه .یه مامان بزرگ پیدا کن 😉😁  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمیدونم والله منم از مادرشوهرم دیدم و یاد گرفتم یعنی بچه رو عین خمیر نونوایی میگیره تو دستش 😄جالبه ...

😅😅😅چ جالب ـ

سعی میکنم در حد خودم ورزشش بدم چون مامانم بلدنیست مامان بزرگم ندارم 

😅😅😅چ جالب ـسعی میکنم در حد خودم ورزشش بدم چون مامانم بلدنیست مامان بزرگم ندارم

حالا توی نت هم بزن ماساژ نوزاد چون روغنای مخصوصش هست شاید روش هاش هم بیاد توی گوگل . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شغل شوهرم جوری نیست بگم درآمدش چقدر هست فقط میتوونم بگم همه چیز میخریم معمولی از گوشت و مرغ و ...پوش ...

خداروشکر خوشبخت و پرروزی باشید

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.