2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مصرف گردی خودتون؟من بچه ام وزن گیری نداره میگن شاید آلرژی داشته باشه اگه مصرف کردی بهم بگو چطور بود

بله مصرف کردم خیلی خوب بود 

بچه منم الرژی داشت میریختم تو فرنی بهش میدادم 

خداجونم شکرت😍

اینو ایمجا مینویسم امیدورام که بدردتون بخوره
 علائم حساسیت به پروتئین گاوی : اگزمای پوستی ، اسهال و یبوست ، کولیک و رفلاکس ، خس خس سینه و خون در مدفوع میتونه باشه که ممکنه بچه ای که حساسیت داره بعضی از اینها رو نداشته باشه 

بچه ای که حساسیت داره دو تا اپشن براش هست : اول اینکه اگر توان خرید شیرخشک خارجی دارید شیر خشک بز گلدن گات بدید که به اکثر بچه ها میسازه و بهترین شیری هست که میتونید برای حساسیت استفاده کنید 

اگر توان خریدشو ندارید باید شیرهای داروخونه ای مثل اپتامیل پپتی و اچ آ ، نان اچ آ یا سیمیلاک توتال کامفورت بدید .

رفلاکس و کولیک همیشه نشونه ی حساسیت نیست و میتونه به خاطر ضعف دستگاه گوارش باشه .

قیمت شیرخشک های خارجی بالاس اما اگر توان خرید داشته باشید واقعا عالین 

شیر بز خالی ندید به بچه ها حتما باید شیرخشک باشه 

برای خس خس سینه یکم حجم شیر و کم کنید 

شیرخشک های بز خیلی خوب و مقوی هستن اما اندازه ی شیرخشک های گاوی شاید وزن دهنگی نداشته باشن برای همین بعد از چهار ماهگی سرلاک بددون شیر بدید حتما

اگر میخواید شیرخشک بز خارجی مثل گلدن گات بدید از جاهای معتبر بخرید از جلفا و شهرستان هم خرید نکنید چون معلوم نیست چطور اومده و نگهداری شده

تو گوگل بزنید فروشگاه مادران میاره براتون

دارن این شیر ها رو معتبر هم هستن من خودم برای دو تا بچه هام از همین فروشگاه میخریدم دکتر معرفی کرده بود 

به هیچ وجه هم بر اساس قیمت خرید نکنید یعنی یه جا قیمت خیلی پایین تر دیدید شک کنید . 

اگر بچه اسهال خونی داشت حتما ببرید دکتر شاید علتش حساسیت نباشه فقط 

اینکه یه شیر به یه بچه نمیسازه یعنی باید این علائمی که بالاتر گفتم و داشته باشه یا اینکه طعمشو دوست نداشته باشه و نخوره اگر یه بچه یه شیرخشک بهش نسازه باید تو دو سه وعده اول که میدید معلوم بشه . 

اگر شیر خارجی مثل گلدن گات نساخت یا نتونستید بخرید ایرانی بخرید از اونایی که گفتم اما بدیشون اینه که تلخ هستن و هر بچه ای نمیخوره وزن دهندگی خوبی هم ندارن بازم اگر جواب سوالاتتون و ندادم میتونید زنگ بزنید همون فروشگاه مادران که گفتم مشاوره هم بگیرید ازشون 

ایشالا نی نی هاتون همیشه سلامت باشن برای منم دعا کنید