2777
2789

بچم پنج ماه و نیمشه. خیلی راحتم. هم دومین بچمه هم کلا بچه بشدت صبور و آرومیه. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery
دارو هم کولیکز میدادم هم گل گریپ هم دایمتیکون. همه‌شون به بچه‌م میساختن دل درداشو بهتر میکردن.زردی ی ...

زیر دستگاه گذاشتم کامل برطرف شد باز خفیف برگشت، 

قطره دایمتیکون دکتر داده بهش میدم، من نیم ساعت بعد از شیرخوردن عمودی نگهش میدارم تا بلکه بالا نیاره، 

خیلی خسته شدم تو همین مدت کم از خدا میخوام کمکم کنه، مخصوصا که مامانم ازم دوره 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم نوزاد میاد کهیر میزنم خداروصدهزار مرتبه شکر از اون مرحله عبور کردم دوتا پشت هم که تا ۳ماه اولشون پدرم دراومد یعنی اصلا نمیخوام به اون دوران برگردم 

الانم که بزرگتر شدن دعوا کردناشون .خسته ام واقعا کاش برمیگشتم عقب 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

واقعا مادر شدن چه حسی داره ؟بچه به دنیا اومد پیشمون نشدی تا حالا ؟

مادر شدن حس از خود گذشتگی داره انگار همه وجودت همه تایم زندگیت همه ارامشت همه چیت رو یه دفعه ب یه موجود دیگه دو دستی تقدیم میکنی من بچه اولم ک ب دنیا اومد خیلی پشیمون شدم از مادرشدنم قسم خوردم دیگه بچه نیارم ولی بنا ب دلایلی مجبور شدم بعد ۶سال بچه دومم رو بیارم ولی همه چیمو میدم پای جفت بچه هام

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من‌انشالله دوماه خورده ای دیگه نینی بدنیا میاد

همش با خودم میگم بعد اون چندروز مراقبت که مامانا میرن چیکار کنم؟چجوری عوضش کنم بخوابونمش گریه کرد تنهایی چیکار کنم🥲🥲نصف بیخوابی الانم‌بخاطر همینه

پسرم نه ماهشه

نه ابدا اینطور فکر نکن

باید ببری دکتر باید درمان بشه

پسر من نارس بود کم وزن بود

رفلاکس و کولیک داشت

زردی طول کشیده داشت

سر چهل روزش زردی اومد رو ۱۸ بستری شد بیمارستان

همه می گفتن ولش کن کم کم خودش خوب میشه خدا رو شکر گوش ندادم فقط

کولیک تا یک ماه یک ماه و خورده ای بعدش کم کم اروم گرفت

ولی رفلاکس سخت و عذاب اور برا من و خودش تا پنج ماهگی که غذاشو شروع کردم طول کشید

بچم پنج ماه و نیمشه. خیلی راحتم. هم دومین بچمه هم کلا بچه بشدت صبور و آرومیه.

از اول همینجوری بود یا الان اینجوری شده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته های اول که بازردی و کولیک محاصره شده بودم خودمم تایم خوابم به ریخته بود بخیه هم داشتم از طرفی هر کسی هم یه نظری میمروند و باز کنترل اعصاب و دهن هم خیلی سخت بود واقعا سخت بود

الان که چهار ماهشه خیلی خیلی بهتر از اونموقع هاس خداروشکر کولیکش خوب شده خوابش هم کم کم داره درست میشه

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
من فکر میکنم خیلی سخت گرفتم و داره سخت میگذره الکی بچه رو میبرم دکتر واسه زردی خفیف واسه بالا آوردن ...

زیاد دکتر نبر مگه جدی باشه اینقدر داروی شیمیایی میدن خوب نیست،بیشتر از تجربیات بزرگترا استفاده کن.

من پسرم دوماهشه خییییلی سخته البته من بچه اولم نیس ولی بازم خییییلی سخته چند بار دکتر دیشبم دکتر بود ...

منم به هیچ کاری نمیتونم برسم وقتمو پرکرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

11 ماهشه الان... خیلی اذیت شدم. نق نقد بود و همش جیغ میزد. اصلا فک نمیکردم یه روزی قراره راحت بشم. همش استرس داشتم تا آخر همینه

از وقتی 4 دست و پا یاد گرفت کلا یه بچه دیگه شد. مگه شیر بخواد یا خوابش بیاد که منو صدا بزنه وگرنه همش مشغول بازیه خداروشکر 

نینیی من ۳۸ روزشه تازه بیرونم کلی میبرمش😶😂تو ماشین اروم میشه میخوابه اگه بالا میاره حتما عاروقشو نمیگیری دل درد میشه دکتر بگو شربت یا قطره بت بده من اینفاکول میدم شربتم ی چی دکتر داده برا دل دردش شیر خشکشم کامفورت میدم دل درد نمیشه زیاد

2810